Graviranje kozarcev vam omogoči izvirno in nepozabno darilo

Graviranje kozarcevGraviranje kozarcev je zadeva, o kateri morda še niste nikoli nič slišali. Graviranje stekla poteka z laserjem za graviranje. Lasersko graviranje je odstranjevanje materiala s pomočjo laserja. Graviranje kozarcev poteka tako, da laser za graviranje zažge površino kozarca, torej sežge del stekla, in vrzel, ki ostane, je gravura. Naš stroj za lasersko graviranje je izredno natančen (do 1000 dpi). Graviranje kozarcev tako poteka v visoki kvaliteti. Če sodite med tiste, ki laserskega graviranja do zdaj še niste poznali, vas vljudno vabimo, da se pri nas oglasite. Z veseljem vam bomo pokazali nekaj kozarcev in drugih predmetov, ki smo jih obdelali z laserjem za graviranje. Takšni izdelki so namreč lahko izvirna poslovna darila za vaše poslovne partnerje ali pa enostavno predmet, ki ga boste želeli imeti zase.

Lasersko graviranjeGraviranje kozarcev je estetsko perfektno in všečno

Graviranje stekla je le ena opcija laserskega graviranja. Poleg graviranja kozarcev in steklenic lahko namreč stroj za lasersko graviranje obdeluje obeske za ključe, poslovna in promocijska darila, napisne table za vrata, napisne ploščice za stroje in celo fotografije, karikature in reklamne napise.

Lasersko graviranje je trajen in natančen poseg v material

Laser za graviranje predstavlja zelo natančno in hitro tehnologijo, kjer se napake ne dogajajo. Izdelek, ki je obdelan z laserskim graviranjem v bistvu poosebimo in ga naredimo unikatnega. Tako graviranje kozarcev na primer povzroči, da bodo čisto običajni kozarci, ki jih je v seriji na stotine, tisoče ali celo sto tisoče postali nekaj posebnega in, če je vsebina gravure prava, tudi nekaj nepozabnega. Edino kar lahko še kadarkoli ogrozi ta prelep spomin, je neprijetna grožnja, da bi se kozarec nekoč razbil. Barvo gravure je težko napovedati, saj gre v bistvu za termično obdelovanje materiala in je težko vedeti, kakšne barve bo površina gravure, ki je v bistvu »pogorišče«. Toda morda je prav v tem čar, da vas bo laser za graviranje z rezultatom presenetil.

Irtis.si | Graviranje kozarcev za nepozaben spomin

  • Graviranje kozarcev
  • Laser za graviranje
  • Lasersko graviranje