Ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko

Sistemi za ogrevanje so različni, vendar se v zadnjem času pojavljata večinoma dva: toplotne črpalke in solarno ogrevanje sanitarne vode. Podjetje Inštalacije Štrus ponuja sisteme, ki bodo vaš dom naredili samozadostnejši.

 

Toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode

Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode je eden boljših načinov tovrstnega ogrevanja. Namenjena je segrevanju potrošne sanitarne vode.

 

Toplotna črpalka za sanitarno vodo nudi

  • ekonomičnost ogrevanja (80 – 100€ letno)
  • kratko dobo povrnitve investicije (4 – 6 let)
  • dolgo življenjsko dobo in ekološko prijaznost

 

Toplotna črpalka za sanitarno vodo vam omogoči bolj neodvisno ogrevanje. Toplotne črpalke so ekološko prijazen in energetsko učinkovit sistem za ogrevanje potrošne vode. Omenjene ogrevalne naprave predstavljajo poceni način segrevanja vode, saj potrošnik plača le stroške za poganjanje kompresorja. Vse ostalo se pridobi iz okolice – iz zemlje, vode ali zraka. Toplotne črpalke za sanitarno vodo so prava izbira in majhna investicija v primerjavi s prednostmi, ki jih ponujajo.

 

Če imate kakršno koli vprašanje, nas lahko vedno pokličete na telefonsko številko 041 944-610 oziroma 031 441-274 ali pa nam pošljete elektronsko sporočilo na info@instalacije-strus.si.

 

Inštalacije Štrus | Sanitarna voda - ogrevanje, toplotna črpalka za sanitarno vodo - povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Gozd-Reka 4b
1275 Šmartno pri Litiji
Spletna stran
E-pošta
041 944 610
Seznam fraz
ogrevanje sanitarne vode
ZEMLJEVID