Toplotna črpalka Termotehnika - revolucija v ogrevanju!

Če želite drzno spremeniti način ogrevanja vaših prostorov in s tem prihraniti opazno vsoto denarja ter s tem tudi sprejeti ekološko usmerjeno izbiro, potem so TČ Termotehnika za vas prava izbira!

Najboljše Termotehnika toplotne črpalke

Podjetje Termotehnika se z že dvajsetletnimi izkušnjami vedno bolj potrjuje na področju ogrevanja. Velik del uspeha predstavljajo najnovejše tehnološko dovršene Termotehnika toplotne črpalke in hladilni sistemi, ki se poslužujejo energije iz okolja, in sicer iz zraka, vode in zemlje. Ob tem pa, za razliko od drugih ogrevalnih in hladilnih naprav, ne obremenjujejo okolja. Na področju Slovenije se je s svojimi napravami podjetje Termotehnika že potrdilo kot vodilni proizvalajec, prav tako pa se TČ za ogrevanje izvažajo tudi v bližnje države, kot sta Avstrija in Hrvaška. Vse več ljudi je namreč navdušila ekološka usmerjenost, nizka poraba in vrhunska tehnologija, s katerimi se odlikujejo Termotehnika toplotne črpalke.

Kaj ponujajo TČ Termotehnika?

Vsaka toplotna črpalka Termotehnika je izdelana po vrhunski tehnologiji, ki omogoča čim večje črpanje energije iz zunanjih virov, ne da bi pri tem onesnaževala okolje. Ne samo, da uporaba takšnega sistema znatno zmanjša stroške ogrevanja, ampak pripomore tudi k velikem zmanjšanju emisij toplogrednih plinov v naše okolje. S tem je toplotna črpalka Termotehnika primerna ekološka naprava za ogrevanje. Zaradi prijaznosti okolju je nakup TČ Termotehnika sofinanciran s strani Ekosklada. Toplotna črpalka Termotehnika - cenik vam bo povedal kaj več o tem!

Toplotna črpalka Termotehnika - cenik

Oglejte si pestro izbiro ogrevalnih naprav iz našega podjetja in izberite pravo za vas. Pri nas prodajamo različne znamke toplotnih črpalk - Nibe, Daikin Altherma in Termotehnika. Na voljo so bodisi hladilni sistemi bodisi toplotne črpalke, ki omogočajo segrevanje sanitarne vode in ogrevanje hiš, stanovanj, večstanovanjskih objektov, poslovnih prostorov, hal, športnih dvoran. Vsaka toplotna črpalka Termotehnika je izdelana po najnovejših funkcionalnih standardih in odgovarja modernim trendom tako v dizajnu kot v tehnologiji. Vsi izdelki so opremljeni s certifikatom, ki potrjuje, da so Termotehnika toplotne črpalke v koraku z mednarodnimi normami glede kakovosti in varnosti. Ker cenik toplotnih črpalk Termotehnika ni na voljo na spletu, se za povpraševanje poslužujte našega e-naslova ali se obrnite na podjetje direktno po telefonu.

Inštalacije Štrus | TČ - toplotna črpalka Termotehnika, cenik - povezave do naše spletne strani: