Toplotne črpalke Daikin Altherma – najboljši ogrevalni sistem

Če želite prihraniti opazno vsoto denarja in izbrati ekološki tip ogrevanja, ki bo manj škodoval planetu, so toplotne črpalke Daikin prava izbira za vas! Te kakovostne naprave so vam na voljo pri podjetju Inštalacije Štrus.

 

Toplotne črpalke zrak voda Daikin

Varčna alternativa ogrevalnim kotlom na fosilna goriva, ki poleg visokih stroškov tudi onesnažujejo okolje, so toplotne črpalke zrak voda Daikin. Takšne naprave delujejo tako, da črpajo energijo nizke temperature iz okolja in ji nato povišajo temperaturo. Ker v primerjavi z drugimi ogrevalnimi napravami porabijo znatno manj energije, so toplotne črpalke zrak voda Daikin Altherma idealna rešitev za zmanjšanje stroškov, zmanjšanje porabe energije in tudi znižanje emisij CO2 v okolju.

 

Učinkovito ogrevanje s toplotno črpalko Daikin Altherma

V čem se toplotna črpalka Daikin Altherma razlikuje od drugih navadnih toplotnih črpalk? Novost je v novi obliki notranje enote nizkotemperaturne toplotne črpalke. S svojo vrhunsko visoko tehnologijo je, kar se tiče ogrevalnih sistemov, črpalka na samem vrhu. Gre namreč za ogrevalno napravo, ki lahko ogreje tudi velik prostor s pomočjo tehnologije toplotne črpalke z zračnim virom. Obstaja tudi poseben model, ki hišo ne le segreva, ampak jo po potrebi tudi hladi. V tem primeru bo toplotna črpalka vsebovala še reverzibilni štirismerni ventil, ki bo odstranil toploto in zrak hladil. Notranja enota TČ Daikin lahko hladi prostore bodisi s pomočjo talnega hlajenja bodisi preko povezanih ventilatorskih konvektorjev. Toplotna črpalka Daikin Altherma zagotavlja nizko porabo energije in nizke stroške, poleg tega pa je ekološko usmerjena ogrevalna rešitev, ki okolju ne bo škodovala. Razne modele Daikin Altherma si lahko ogledate na Daikin ceniku.

 

Različni modeli TČ Daikin

Daikin ima v izdelovanju toplotnih črpalk že več kot 50 let izkušenj in je svoje izdelke inštalirala že v milijonih stavb. Prednosti investicije v TČ Daikin so nizka poraba energije in nizki stroški, zmanjšanje emisije CO2 v okolju in enostavna uporaba ter izjemno udobje. Če si ogledate Daikin cenik, boste kmalu ugotovili, da imate na voljo pestro izbiro različnih izdelkov, ki se med seboj razlikujejo po tehnologiji, načinu funkcioniranja, velikosti in moči. Toplotne črpalke Daikin najdete tako v stenski kot tudi v samostoječi talni izvedbi. Na voljo so vam tudi toplotne črpalke Termotehnika in Nibe, ki slovijo po izjemni učinkovitosti. Ker so veliko bolj učinkovite od klasičnih ogrevalnih sistemov na fosilna goriva, so toplotne črpalke primerne tudi za ogrevanje pri zelo nizkih temperaturah. Še danes si oglejte Daikin cenik in se odločite za napravo, ki bo v vašem domu marsikaj spremenila!

 

Inštalacije Štrus | Toplotne črpalke Daikin, toplotne črpalke zrak voda Daikin, Daikin cenik, TČ Daikin, toplotna črpalka Daikin Altherma – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Gozd-Reka 4b
1275 Šmartno pri Litiji
Spletna stran
E-pošta
041 944 610
Seznam fraz
toplotne črpalke daikin, toplotne črpalke zrak voda daikin, daikin cenik, tč daikin, toplotna črpalka daikin altherma
ZEMLJEVID