Plinske peči za centralno ogrevanje prostorov in ogrevanje vode s plinom

Razlogov za ogrevanje s plinom je več, cena plina za ogrevanje je ugodna, priključitev plinske peči za centralno ogrevanje na obstoječo traso pa enostavna. Vseeno pa je potrebno plinsko ogrevanje in njegove instalacije optimizirati in dimenzionirati, za kar poskrbi naše podjetje.


Cena plina za ogrevanje na plin – plin za ogrevanje prostorov

Ogrevanje s plinom predstavlja enega izmed bolj ekonomičnih načinov za ogrevanje prostorov. Začetni investicijski stroški v plinske peči za centralno ogrevanje so občutno nižji od investicije v toplotno črpalko. Plinsko ogrevanje oziroma ogrevanje na plin ima visok izkoristek, cenovno konkurenčno, zato predstavlja učinkovit način rabe energije.


Plinsko ogrevanje prostorov

Za plinsko ogrevanje prostorov lahko uporabljamo lokalne plinske peči za centralno ogrevanje ali centralno ogrevanje s kotlom. Ogrevanje prostorov s plinom lahko delimo na lokalno ogrevanje, centralno ogrevanje ter etažno plinsko ogrevanje prostorov. Etažno ogrevanje zaključene stanovanjske enote s priključkom na plinske instalacije je zelo razširjeno za ogrevanje hiše in individualnih hiš.


Plin za ogrevanje in plinske peči za plinsko ogrevanje vode

S pomočjo plinske peči za centralno ogrevanje lahko skrbimo tudi za ogrevanje vode, lokalno za posameznike ali centralno za več porabnikov.  Peči na plin so prilagojene za vgradnjo v kopalnice, kuhinje in predsobe ali v druge prostore.


Plin za ogrevanje prostorov v različnih etažah

Plin za ogrevanje nudi tudi možnost ogrevanja v več etažah. Za ogrevanje hiše in individualnih hiš potrebujemo kombinirane etažne plinske grelnike. Plinski grelniki se uporabljajo za gretje prostorov in tudi za plinsko gretje vode.

 

V kolikor vam plinsko ogrevanje ni primerno, lahko izberete solarni sistem za ogrevanje hiše ali toplotne črpalke () za ogrevanje.


Instalacije Štrus | Plinske peči za ogrevanje prostorov – ekonomično ogrevanje s plinom, povezave do naše spletne stani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Gozd-Reka 4b
1275 Šmartno pri Litiji
Spletna stran
E-pošta
041 944 610
Seznam fraz
Ogrevanje prostorov, plin za ogrevanje, ogrevanje s plinom, plinsko ogrevanje, plinske peči za centralno ogrevanje, cena plina za ogrevanje, plinska instalacija, plinske instalacije, ogrevanje na plin
ZEMLJEVID