Obnovljivi viri energije v Sloveniji in ogrevanje na biomaso - lesna biomasa

Obnovljivi viri energije v Sloveniji so obsežni gozdovi, ki omogočajo ogrevanje na biomaso, za kar se uporablja peči in lesna biomasa. V podjetju Instalacije Štrus se zavedamo, da je ogrevanje z biomaso eden od najcenejših načinov ogrevanja hiše. Pri nas si lahko izberete svoj način uporabe peči na biomaso, oziroma kotlov za ogrevanje.


Obnovljivi viri energije v Sloveniji in lesna biomasa, peč na biomaso

Obnovljivi viri energije v Sloveniji predstavljajo ekološko ozaveščanje in ekonomično ravnanje z energijo. V podjetju Instalacije Štrus se zavedamo pomena varovanja okolja. Uspešno uporabljamo alternativno ogrevanje hiše in poslovnih prostorov z uporabo lesa, kot je ogrevanje z lesno biomaso. Lesna biomasa je obnovljivi vir energije, ki ga ni neskončno mnogo, vendar predstavlja alternativno ogrevanje v sodobnem času. Lesna biomasa so polena, peleti, briketi in lesni sekanci, ki jih uporabljamo za ogrevanje z biomaso.


Ogrevanje, peči na biomaso, biomasa, peč in potek

Ogrevanje na biomaso je sodoben vir ogrevanja za centralno ogrevanje. Sem spada tudi etažno centralno ogrevanje hiš. Ogrevanje z biomaso poteka v peči na biomaso, kjer se les uplini in razpade. Lesna biomasa se tako učinkovito uporabi, pri tem pa nastane le malo odpadnih snovi. Vendar pa mora biti biomasa suha za uporabo.


Peči na biomaso in lesna biomasa za centralno ogrevanje hiše

Pri nas nudimo več različnih kotlov: kotli na pelete, kotli na polena in kotli na sekance. Izberete lahko takšno ogrevanje z biomaso, kot vam najbolj ustreza. Peči na biomaso vam omogočajo enostavno centralno ogrevanje hiše ali več objektov skupaj. Naše podjetje vam je na voljo, ko se boste odločili za ogrevanje na biomaso in tako prihranili pri ogrevanju z biomaso v primerjavi z ogrevanjem na fosilna goriva. Če tudi vi želite kakovostno ogrevanje na biomaso, se odločite za peči na biomaso našega podjetja. Če vam ogrevanje na biomaso ni primerno, se lahko odločite za ogrevaje s plinom za toplotne črpalke ali za solarni sistem ogrevanja hiše


Instalacije Štrus | Ogrevanje z biomaso - lesna biomasa peč, povezave do naše spletne strani: