Strojne inštalacije je treba izvesti preudarno in kvalitetno

Strojne inštalacije so področje gradbeništva, kjer je res dobro, da si poiščete dobrega mojstra. Če so strojne inštalacije izvedene slabo, plačate ceno pri visokih stroških obratovanja sistema in pri morebitnih težavah, ki nastopijo zaradi neprimerne izvedbe strojnih instalacij. Podjetje Hilman izvaja strojne inštalacije v skladu s stroko, kar pomeni, da vse poteka v skladu z veljavnimi standardi. To je zagotovilo, da bodo vodovodne storitve, prezračevalni sistemi in druge inštalacije na vaši novogradnji ali saniranem objektu oziroma stanovanju urejene zgledno. Priporočamo vam tudi izvedbo stenskih sanitarnih toplotnih črpalk. Toplotne črpalke za sanitarno vodo Coolwex so namreč vrhunski proizvod, na katerega smo ponosni.

Strojne inštalacije pokrivajo veliko različnih področij

Med strojne inštalacije sodijo vodovodne storitve, prezračevalni sistemi, stenske in druge sanitarne toplotne črpalke, elektroinštalacije, radiatorski sistemi, kotlovnice, klimatske naprave, solarni sistemi in še kaj. V podjetju Hilman nudimo prvovrstne storitve hkrati pa se trudimo, da so naše stranke maksimalno zadovoljne. Pomembno je namreč, da so strojne inštalacije v hiši izvedene tako, da omogočajo čim večji prihranek stranki. Eden od korakov v tej smeri je denimo vgradnja toplotnih črpalk za sanitarno vodo Coolwex.

Strojne inštalacije HilmanVodovodne storitve morajo zadovoljiti našega naročnika

Ko opravljamo vodovodne storitve smo še posebej pozorni na potrebe in želje naših strank. Ker vodovodne storitve opravljamo že vrsto let se zavedamo, da gre za občutljivo področje. Uporabljamo le najboljše sodobne materiale, saj vrhunska vodovodna storitev nima smisla, če so vgrajeni drugorazredni materiali, ki zdržijo le zelo malo časa.

Izvajamo prezračevalne sisteme za vse vrste objektov

Prezračevalni sistemi v osnovi izrabljajo toploto zraka, ki se vali ven iz objekta tako, da segrejejo nov zrak, ki vstopa v objekt. Tako lahko zmanjšate stroške ogrevanja. Večji prezračevalni sistemi pa imajo še zmožnost dodatnega ogrevanja, hlajenja in vlaženja zraka. Karkoli že potrebujete, ima podjetje Hilman za vas pripravljeno kvalitetno rešitev.

Hilman | Strojne inštalacije izvajamo mojstrsko - povezave do naše spletne strani: