Pošlji povpraševanje

Kvalitetna izdelava sedežnih garnitur po meri - s posteljo ali predalom

Izdelava sedežnih garnitur, ki jih boste našli v našem prodajnem programu, je vedno kakovostna in natančna. Za izdelavo sedežnih garnitur poskrbijo izkušeni mojstri in strokovnjaki, ki se trudijo, da so te izdelane kvalitetno in brez napak. Glede na želje in zahteve strank, izdelujemo različne sedežne garniture v mnogih barvah, iz različnih materialov, te pa lahko imajo dodatna ležišča oziroma postelje ali predale.

Na voljo so (poleg kavčev in kotnih sedežnih garnitur), tudi sedežne garniture, ki vsebujejo trosed, dvosed in enosed, kar je v bistvu sedežna garnitura - fotelj. Trosed se lahko uporablja tudi kot postelja, dvosed pa ima predal, v katerega lahko pospravite različne predmete in dobro izkoristite dodaten prostor.

Izdelava sedežnih garnitur in obnova

Profesionalna izdelava sedežnih in obnova sedežne

Profesionalna izdelava sedežnih garnitur bo med drugim poskrbela, da obnova sedežne še dolgo let ne bo potrebna. Če med ponudbo kvalitetno izdelanih sedežnih garnitur ne najdete takšne, ki bi bila primerna za vas, lahko naročite tudi sedežno po meri. Časi se spreminjajo in stranke so vedno bolj zahtevne, zato je izdelava sedežnih garnitur po meri ena izmed nepogrešljivih storitev.

Za vse informacije o izdelavi sedežnih garnitur s posteljo ali brez postelje in po meri, smo vam vedno na voljo, lahko nas pokličete, nam pišete preko spleta, najraje pa imamo če nas kar obiščete. Tako vam bomo lažje svetovali in priporočili izdelavo sedežne garniture, ki bo za vas najprimernejša. V primeru, da želite obnovo sedežne, pa nam lahko pošljete fotografije, saj si bomo tako lažje predstavljali, koliko časa bomo zanjo potrebovali.

Sedežne garniture, fotelji, dvosedi...

Različni tipi sedežnih garnitur s posteljo, fotelji ali sedežne po meri

Naš prodajni program zajema različne tipe sedežnih, tudi foteljev, ki so izdelani iz kakovostnih in trpežnih materialov. Mnogi prisegajo na usnjene sedežne garniture, ki so enostavne za čiščenje in vzdrževanje, medtem ko so drugim bolj všeč tiste iz blaga. Če nočete, da bi vaša nova sedežna bila deležna prehitre obnove, si zagotovite kvalitetno izdelano sedežno garnituro iz našega prodajnega programa ali pa se odločite za sedežno garnituro po meri.

Glede na prostor, ki ga imate na razpolago, lahko izberete večje sedežne garniture v obliki črke U, ali sedežne garniture, ki vključujejo tudi fotelj. Če potrebujete dodatno ležišče, potem je idealna izbira za vas sedežna garnitura s posteljo oziroma ležiščem, ki je prav tako udobna kot prava postelja, saj je izdelana natančno in iz vrhunskih materialov.

Izdelava sedežnih garnitur iz različnih materialov