Moderne kotne sedežne garniture so primerne za velike in majhne sobe


Sedežne garniture, ki jih proizvajamo v podjetju Emok imajo dolgo življenjsko dobo, saj so izdelane iz najkvalitetnejših materialov. V našem prodajnem programu imamo rustikalne in moderne sedežne garniture, klubske mize, tabureje, počivalnike in omare. Glede na obliko sedežnih garnitur lahko izbirate med kotnimi, klasičnimi v sestavu trosed, dvosed in fotelj ter sedežnimi garniturami v obliki črke u. Ogrodje modernih kotnih sedežnih garnitur je narejeno iz vezanega in masivnega lesa ter iverke. Sedišče je vzmeteno z valovitimi vzmetmi ali elastičnimi trakovi, ki so prekriti s poliuretansko peno. Za še boljše udobje sedenja je poskrbljeno z dodatno plastjo sintetične pene. Hrbtni naslon modernih kotnih sedežnih garnitur je oblazinjen s poliuretansko peno v različnih debelinah. Prevleke modernih kotnih sedežnih garnitur so lahko iz pravega ali umetnega usnja, mikro tkanine, alkantare in ostalih tapetniških tkanin.

Kotna sedežna garnitura cena


V moderne kotne sedežne garniture lahko vgradimo kvalitetno vzmeteno ležišče


Kotna sedežna garnitura je zaradi svoje oblike primerna za majhne in velike prostore. Nudi veliko sedalne površine, lahko pa ima tudi dodano ležišče, ki je shranjeno pod sediščem. Ležišče, ki se enostavno raztegne in pospravi nazaj v ogrodje moderne kotne sedežne garniture je zelo prijetno za spanje, saj je vzmeteno. Drugi način za pridobitev ležišča, ki ga naše kotne sedežne garniture ponujajo je izvlečno sedišče, s katerim se poveča globina sedišča. Takšno pomožno ležišče je primerno za eno osebo. Nekateri modeli kotnih sedežnih garnitur imajo končno sedišče podaljšano v otoman. Lahko pa vam v vašo moderno kotno sedežno garnituro vgradimo tudi relax funkcijo, ki omogoča prilagoditev naslona za noge in vzglavja za prijetno sprostitev po napornem dnevu. Mehanizem je vgrajen v ogrodje moderne kotne sedežne garniture in omogoča ločeno prilagajanje vzglavja in naslona za noge. Pri izdelavi po naročilu vam lahko v vašo novo moderno kotno sedežno garnituro vgradimo tudi avdio sistem. Na voljo so okrasne blazine za kotno sedežno garnituro, ki so zelo lepa dekoracija, obenem pa skrbijo tudi za ledveno oporo. Blazine vam izdelamo v istem materialu, iz katerega je izdelana vaša kotna sedežna garnitura.

Moderne sedežne garniture na zalogi


Moderne sedežne garniture imajo prevleke iz pravega in umetnega usnja ter ostalega blaga


Klasična sestava moderne ali rustikalne sedežne garniture, ki jo sestavljajo trosed, dvosed in fotelj je modularna, saj lahko sestav po želji nadgrajujemo. Sestav trosed, dvosed in fotelj zavzema veliko prostora, zato ga kupci običajno kupujejo, ko niso omejeni s prostorom. Prednost moderne klasične sestave trosed, dvosed in fotelj je, da lahko elemente prestavimo, ko si zaželimo spremembo v izgledu sobe. Ta prednost še posebej pride prav, če v dnevno sobo postavimo kakšno novo opremo in moramo sedežno garnituro temu prilagoditi. Moderne sedežne garniture trosedi so v klasičnem sestavu največji, zato je ponavadi v njih vgrajeno ležišče. Veliko kupcev je omejenih s prostorom v njihovem domu, zato nakup celotnega kompleta troseda, dvoseda in fotelja ne pride v poštev. V takšnem primeru se lahko odločijo za nakup posamičnih elementov, ki najbolje izkoristijo prostor, ki je na voljo. Moderne sedežne garniture dvosedi so srednje velikosti, medtem ko so fotelji najmanjši deli klasičnega sestava sedežnih garnitur. Tudi v dvosede lahko vgradimo ležišče, ki je sicer malo manjše kot ležišče v trosedu, je pa še vedno zelo priročno. Sedežne garniture fotelji imajo običajno funkcije počivalnika. Pri nekaterih modelih sedežnih garnitur imajo lahko fotelji vrtilni mehanizem.


Moderne kotne sedežne garniture so preproste za vzdrževanje


Moderne sedežne garniture v kotnem ali klasičnem sestavu so enostavne za vzdrževanje. Pri modernih kotnih sedežnih garniturah, ki so iz blaga, zadostuje redno čiščenje s sesalcem. Pri trdovratnejših madežih, jih očistimo z vlažno krpo in ustreznim čistilnim sredstvom. Moderne kotne usnjene sedežne garniture čistimo samo z vlažno krpo. V primeru, da se trdovratna umazanija ne da očistiti ali pa v primeru poškodb usnja ali tkanine, lahko za vašo moderno sedežno garnituro izdelamo novo prevleko, ki jo enostavno zamenjate. Naše moderne sedežne garniture so narejene iz najboljših materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

SEDEŽNE GARNITURE IZ USNJA

MODERNE SEDEŽNE GARNITURE