Paket dvojček - internet in kabelska televizija | Enostavna in ugodna rešitev za vaše gospodinjstvo


Smo kabelski operaterji in poleg interneta ponujamo tudi kabelsko TV -analogna TV ali digitalna TV tehnika. Bogata digitalna programska shema, ki vključuje programe kot so Hbo Comedy, Pink TV, Eurosport in mnogi drugi. Digitalna programska shema vsebuje več kot 150 televizijskih ter več kot 70 radijskih programov.

V paketu dvojček lahko naročite kabelski internet in televizijo po zelo dostopnih cenah. Enostavna in ugodna rešitev za vaše gospodinjstvo. Fiksna mesečna naročnina, neomejen dostop do interneta in bogata programska shema.
Kabelski internet predstavlja hitro, varno in zanesljivo vrsto povezave z uporabo kabelskega modema preko mrežnega (ethernet) priključka. Kabelski internet deluje preko že obstoječega kabelskega omrežja, kar mogoča velike hitrosti prenosa podatkov in nemoteno souporabo vseh naprav, priključenih na kabelsko omrežje. Za namestitev in uporabo interneta tako ne potrebujete dodatne napeljave.

Digitalna kabelska televizija, omogoča vrsto prednosti in novosti, kot npr. izboljšanje kakovosti slike in zvoka gledanih programov. Digitalna programska shema omogoča tudi možnost uvedbe plačljive televizije (PAY TV). Tako lahko, poleg že obstoječe programske sheme, nahaja več kot 150 televizijskih ter več kot 70 radijskih programov v svoj nabor programov dodate še druge, plačljive vsebine.

Paket trojček - internet, kabelska televizija in IP telefonija

Naša paketna ponudba nudi tudi paket Trojček. Ta poleg interneta in kabelske televizije vključuje tudi internetno telefonijo.
Kličite ceneje v domača in tuja omrežja. Klici znotraj omrežja so brezplačni. IP telefonija pa ponuja tudi vrsto ostalih naprednih funkcij, kot so video klic, spletni nadzor porabe, prenos stare telefonske številke in sočasno uporabo več telefonskih številk naenkrat. Naročniški paketi trojček T21, T30, T33, T42, T54, T65 in T75 so prilagojeni zahtevam najrazličnejših uporabnikov in zato lahko izbirate med različnimi hitrostmi. Tako lahko izberete naročniški paket izključno glede na vaše potrebe in se tako izognete preplačevanju storitev, ki jih ne uporabljate toliko.

Optični dostop | Internet optika | Visoke hitrosti za poslovne uporabnike | Statični IP

Kot sodobni internetni ponudniki omogočamo tudi optični dostop (internet optika).
Optični dostop (FTTH) nudimo predvsem poslovnim uporabnikom za poslovne namene in ga nudimo tudi na območju;

  • Celja (Kovinarska 13, Ljubljanska cesta 16, Ljubljanska cesta 18, Kajuhova 9),
  • Vojnika, ter
  • Prevalj po krajevni skupnosti Holmec.

Na zahtevo si lahko namestite tudi statični IP. Več o tem si preberite tukaj.

Če želite prijaviti napake na omrežju ali imate tehnična vprašanja o naših storitvah, lahko pokličete našo tehnično podporo:

vsak delovni dan med 7.00 - 22.00 in ob sobotah med 8.00 - 13.00

TEL: 03 42 88 112 / 119
MAIL: podpora@turnsek.net

Poglejte si še našo ostalo ponudbo:

Elektro Turnšek d.o.o. | Ugodni internetni ponudniki, povezava do naše spletne strani: