IP telefonija kot najnovejša internetna telefonija osvaja svet

IP telefonija poteka preko internetnega omrežja in je zelo enostavna. Internetna telefonija zahteva navaden analogni telefon, ki je povezan z internetom. Vaša telefonija bo z IP telefonijo lažja in precej cenejša od stare.


Telefonija IP je nova senzacija in hitra rešitev

Telefonija IP podjetja Novatel d.o.o. osvaja Slovenijo. Novatel je vstopil na telekomunikacijski trg, si pridobil licenco in telefonija IP se je dobila zagon. IP telefonija Novatel vam omogoča brezplačno klicanje nujnih številk (112 in 113), ter svojo številko lahko vedno skrijete in onemogočite, da uporabnik ne vidi, kdo ga kliče. Novatel vam omogoča tudi, da si izberete različne pakete in internetna telefonija bo vaš nov telekomunikacijski način.


Ali IP telefonija omogoča zasebnost?

Vsak se sprašuje ali je IP telefonija varna, kajti povezave potekajo preko internetnega omrežja. Uporabnik je seznanjen z tveganjem, ki ga prinaša internetna telefonija. Novatel zagotavlja, da namenoma ne bo razkril podatkov uporabnikov. Telefonija IP razkrije na internetu samo podatke o IP telefonskih številkah in čas klicanja. IP telefonija ne zagotavlja 100% varnosti, vendar pa tudi ne razkriva vaših osebnih podatkov.


Internetna telefonija je enostavna in ugodna za vsak žep

Internetna telefonija je telekomunikacijska rešitev, ki je nova na trgu. IP telefonija je enostavna in vsak si jo lahko privošči. Nič vam ni potrebno narediti, če želite da pri vas doma deluje internetna telefonija. Potrebujete samo analogni telefon, ki je najverjetneje že prisoten v vašem domu in Elektro Turnšek, da vam IP telefonija začne delovati. Cene za storitve, katere omogoča IP telefonija so nizke in ugodne. Internetna telefonija vam bo močno znižala stroške klicanja in povečala prihodke. Telefonija IP vam tudi omogoča več storitev, kot vaša stara telefonija, kajti že to, da vedno lahko vidite kdaj in koga ste klicali je novost.


Elektro Turnšek | IP telefonija Novatel: