Kabelska TV | Raznovrstna digitalna programska shema (Eurosport, Hbo, Pink TV in mnogi drugi)


Kot kabelski operaterji, smo tudi ponudniki analogne in digitalne kabelske televizije (kabelska TV). Kabelska televizija (digitalna TV) in bogata digitalna programska shema, ki vključuje programe kot so Eurosport, Hbo, Hbo Comedy, Pink TV. Na voljo so tudi ostali digitalni TV programi in druge zabavne vsebine. Digitalna kabelska televizijaponuja kristalno čisto sliko, brez motenj in uporabo na več televizijskih sprejemnikih hkrati.

V našem podjetju prejemamo želje in predloge po možnosti spremljanja še večjega števila novih, še bolj raznovrstnih TV programov. Vendar dosedanja analogna TV tehnika neomejenih širitev programske sheme ni omogočala. Večina kabelskih omrežij prenaša okoli štirideset analognih
televizijskih programov
, z uvedbo digitalne tehnologije pa ima naša kabelska televizija več kot 150 televizijskih ter več kot 70 radijskih programov (digitalni TV programi kot so Eurosport, Hbo, Pink TV in mnogi drugi).

Analogna televizija | Analogna TV | Enostavna in preverjena tehnologija

Analogna televizija predstavlja enostavno in zanesljivo spremljanje televizijskih programovna vašem televizijskem sprejemniku.

Analogna TV tehnika vam omogoča:

  • sprejem televizijskih programov na dveh ali več televizijskih sprejemnikih,
  • najbolj priljubljeni programi so slovensko podnaslovljeni,
  • Analogna televizija ne potrebujete dodatnih naprav kot so setup-boxi,
  • minimalen čas preklopa med programi,
  • Analogna TV tehnika je preverjena tehnologija.

Analogna televizija je preprosta za uporabo. Ne potrebuje nobene dodatne opreme.

Televizijo lahko naročite posamično ali v paketu dvojček oz. trojček. Ta vključuje, poleg televizije (kabelska TV), še internet oz. internet in digitalno telefonijo. Naročniški paketi trojček T21, T30, T33, T42, T54, T65 in T75 so prilagojeni zahtevam najrazličnejših uporabnikov in zato lahko izbirate med različnimi hitrostmi. Tako lahko izberete naročniški paket izključno glede na vaše potrebe in se tako izognete preplačevanju storitev, ki jih ne uporabljate toliko.

Kličite ceneje v domača in tuja omrežja z internetno telefonijo. Klici znotraj omrežja so brezplačni. IP telefonija pa ponuja tudi vrsto ostalih naprednih funkcij, kot so video klic, spletni nadzor porabe, prenos stare telefonske številke in sočasno uporabo več telefonskih številk naenkrat.

Poleg analogne TV tehnike ponujamo tudi digitalno kabelsko televizijo, ki omogoča vrsto prednosti in novosti, ki ne pomenijo le izboljšanja kakovosti slike in zvoka gledanih programov, ter približevanja naročnika lastnemu okusu izbire programov. Digitalna programska shema omogoča tudi možnost uvedbe plačljive televizije (PAY TV). Tako lahko, poleg že obstoječe programske sheme, kjer se nahaja več kot 150 televizijskih ter več kot 70 radijskih programov v svoj nabor programov dodate še druge, plačljive vsebine.

Za več informacij o se obrnite na tehnično podporo potjetja Elektro Turnšek d.o.o.

Naročite se lahko na naši spletni strani s pomočjo e-naročila.

Elektro Turnšek d.o.o. | Analogna kabelska televizija, povezava do naše spletne strani: