Detel telefonija najenostavnejša in najkvalitetnejša internetna telefonija

Detel telefonija je klasična telefonija, ki poteka preko interneta. Internetna telefonija vam omogoča prednosti in koristi telekomunikacij.


IP telefonija kot telekomunikacijska storitev

Telefonija IP vam omogoča enostavno uporabo telekomunikacijskega omrežja. Če želite, da vam IP telefonija deluje doma, vam jo moramo samo priklopiti in to bo storilo Elektro Turnšek. Internetna telefonija ne zahteva zamenjave vašega analognega telefona. Detel telefonija oziroma IP telefonija na splošno poteka preko internetnega omrežja in je zato bolj kakovostna in hitrejša.


Hitra rešitev brez velikih stroškov je Detel telefonija

IP telefonija je vedno bolj priljubljena, saj ne potrebujete ničesar drugega kot internetno povezavo, kar pa ima dandanes skoraj vsak dom. Pri Elektro Turnšek in podjetju Detel poskrbijo za vse ostalo, da vam prične delovati Detel telefonija. V današnjih časih vsak želi prihraniti čim več denarja in to vam omogoča Detel telefonija, kajti telefonija IP je mnogo bolj ugodna od klasičnih telekomunikacijskih storitev. Internetna telefonija pa vam prav tako omogoča več koristnih funkcij. Vedno lahko tudi pogledate kakšna je vaša poraba,na voljo pa je tudi pregled vaših klicev na spletni strani Elektro Turnšek.


IP telefonija Detel vam omogoča tudi dodatne storitve

Detel telefonija vsebuje dodatne storitve: dvojnik/trojnik, zakupljene minute in mobilni Detelfone in Nokia. Dvojni/trojnik IP telefonija vam omogoča, da vam vaša IP telefonska številka zvoni tudi na vašem mobilnem telefonu ali računalniku. Z Detelfoni je telefonija IP in pogovori preko nje skoraj brezplačna, saj je tako ugodna. Zakupljene minute pomenijo, da vam internetna telefonija omogoča, da vnaprej kupimo minute po minimalni ceni in brez skrbi kličemo v vsa slovenska omrežja. Mobilni telefoni Detelfone in Nokia s paketom Detel telefonija vam omogočajo uporabo telefona kjerkoli. Detel telefonija-izberite najboljše!


Elektro Turnšek | Detel telefonija najboljša internetna telefonija: