Kuhinjski stoli naj bodo prijetni za oko in udobni za sedenje

Zaradi velike ponudbe kuhinjskih stolov in miz je težko izbrati prave, saj je na izbiro ogromno različnih materialov in dizajnov ter barv in kakovosti. Kakšni bodo vaši kuhinjski stoli in miza je odvisno od tega koliko članov šteje vaša družina, od ostale opreme kuhinje in ne nazadnje tudi od cene in vaših finančnih zmožnosti. Cenik kuhinjskih stolov je zelo različen saj se giba od zelo nizkih do visokih cen, zagotovo pa pri tem igra pomembno vlogo kvaliteta. Ker prostora ne morete prilagoditi opremi je pri izbiri primernih kuhinjskih stolov potrebno razmisliti o velikosti kuhinje oz. jedilnice. V današnjem času se ljudje pogosto odločajo za združevanje teh dveh prostorov, mnogokrat tudi v povezavi z dnevno sobo, saj so veliki in odprti prostori svetlejši in udobnejši za bivanje. Ravno zaradi tega pa je pri nakupu kuhinjskih stolov in mize odprtih več možnosti za izbiro, saj je prostora za postavitev več. Zaradi možnosti raztegljivih miz je potrebno pomisliti na število kuhinjskih stolov, ki jih lahko v skrajšani verziji mize umaknete in jih vrnete nazaj v kuhinjo, ko se bo tam zbrala vsa družina ali boste dobili obisk. Raztegljiva miza je zato zelo primerna za majhne prostore, saj jo lahko povečate le takrat ko boste to potrebovali. Tudi pri izbiri oblike mize pomislite na prostor, ki vam je na razpolago in katera vam bo kar najbolje služila, kuhinjski stoli pa naj bodo razvrščeni tako, da bo ljudem za mizo prijetno in, da pri sedenju ne bodo utesnjeni. Cenik kuhinjskih stolov vseh vrst vas bo presenetil, saj je strankam zelo prijazen, izbira pa je velika.

Kuhinjski stoli

Preberite več

Kakšni naj bodo kuhinjski stoli če se odločite za nakup dvižne mize

Ker je stiska s prostorom včasih res velika je potrebno najti pravo rešitev, da bo bivanje v stanovanju kljub temu kar se da prijetno. V tujini precej, pri nas pa še ne tako pogosto, se ljudje odločajo za dvižno mizo, ki jo samo s pritiskom lahko pospravite ob steno in pridobite ogromno prostora. Pri takšni rešitvi naj bodo kuhinjski stoli manjši in lični, da jih je mogoče lepo zložiti ob stran kadar jih ne potrebujete, obenem pa so takoj pri roki ko to želite. Kuhinjski stoli in miza so zagotovo med tisto opremo stanovanja, ki je najbolj v uporabi, zato dobro razmislite o vseh možnostih, ki so primerne za vas in vašo kuhinjo. Mogoče se sliši smešno in čudno, ampak tudi postavitev nog kuhinjske mize je pomembna, saj je zelo praktično, če obstaja možnost da so kuhinjski stoli potisnjeni popolnoma pod mizo ko so pospravljeni in jih ne potrebujete. Na ta način bodo zasedli kar najmanj prostora in gibanje po kuhinji bo enostavnejše. Obstaja možnost sredinskega stebra s čimer je prostor za kuhinjske stole in mizo popolnoma izkoriščen.

Kuhinjski stili in miza

Kuhinjski stoli – cenik je razgiban in strankam dostopen

Cenik kuhinjskih stolov je odvisen od marsičesa. Višja kakovost zagotovo zahteva tudi višjo ceno, kar pa ni vedno merilo. Kuhinjski stoli so lahko narejeni iz enega ali več različnih materialov. Ogrodje iz kovine ter leseno sedišče in naslonjalo, prevlečena s tkanino je danes pogosta izbira. Za moderno opremljeno kuhinjo so zelo iskani kuhinjski stoli iz kroma, jekla in usnja. Klasiki pa lahko vedno posežejo po naravnih materialih saj imajo na izbiro veliko modelov lesenih kuhinjskih stolov – cenik katerih je zelo ugoden. Stranke velikokrat presenetimo s prodajnimi akcijami najrazličnejših artiklov, ki mnogokrat presenetijo saj so cene zelo ugodne. Različni slogi v najrazličnejših barvnih kombinacijah zadovoljijo še tako zahtevne kupce. Kvalitetni materiali vam bodo omogočili vsakodnevno uporabo kuhinjskih stolov in mize zato veliko let ne boste niti pomislili na ponovni nakup. Premislite, poiščite nas na spletu in odločitev za nabavo novih kuhinjskih stolov po ugodnem ceniku bo preprosta.

Preberite več o ugodni ponudbi