Otroške sobe za punčke in fante ter posamezni kosi pohištva

Otroške sobe za punčke, ki so skrbno načrtovane oziroma izbrane, predstavljajo čudovit prostor za ustvarjanje najzgodnejših spominov, ki bodo vašo hčerko nato spremljali vse življenje. Seveda velja podobno za otroške sobe za fante. Starši se pri tem sicer pogosto znajdejo v dilemi, ali slediti zgolj željam svojega sina ali hčerke ali pa je bolj smiselno v ospredje postaviti praktični vidik. Navsezadnje je marsikje prisotna precejšnja prostorska omejitev, zato pride hitro do prenatrpanosti, če nismo pazljivi.

Otroška ali mladinska soba za punčke

Kakšna je idealna otroška oz. mladinska soba?

Predvsem od starosti in interesov najmlajših članov vaše družine je odvisno, kaj so tisti ključni elementi, ki jih mora vsebovati otroška ali mladinska soba. Zagotovo pa ne gre brez postelje, ki mora biti dovolj velika in udobna, da zagotavlja kakovosten spanec, ki je v obdobju pospešenega razvoja še posebej pomemben. Če se vaš otrok raje igra v stanovanju kot na prostem, je priporočljivo, da ne pretiravate s količino pohištva. Ostati mora dovolj prostora za igro in svobodno gibanje, zato je tu smiselno slediti načelu »manj je več«. Na prvi pogled zelo minimalistično opremljena otroška ali mladinska soba lahko npr. postane mnogo živahnejša s premišljeno dekoracijo, ki ne zavzame veliko prostora. Pri malo večjih otrocih je seveda nujna še pisalna miza v kombinaciji s kakovostnim pisarniškim stolom. Načeloma pa velja, da je idealna soba takšna, v kateri se bo vaš otrok počutil udobno in domačno, hkrati pa ne bo zahtevna za čiščenje.

Otroške postelje s predali so izredno praktične v manjših prostorih

Kadar na razpolago nimamo zelo veliko prostora, moramo biti pri opremljanju malce bolj kreativni. Dobra rešitev so elementi, kot so na primer otroške postelje s predali, kjer pridobimo prostor za shranjevanje, ki bi sicer ostal neizkoriščen. Po koncu igre otrok v predale hitro pospravi vse igrače in prostor je v hipu precej bolj urejen ter lažje prehoden. Sodobno pohištvo omogoča ogromno tovrstnih »skritih kotičkov« in zanimivih rešitev, zato dobro raziščite vse možnosti, ki so vam na voljo. Velikokrat je pohištvo tudi takšno, da lahko s pomočjo manjših predelav/dodelav raste skupaj z otrokom, kar vam bo prihranilo precej denarja.

Sodobno zasnovane otroške sobe za fante in punčke

V spletni trgovini DOM24 vas čaka moderno pohištvo za otroške sobe – za punčke in za fante. Otroške sobe za punčke so lahko klasične dekliške – takšne, v katerih se bo vaša punčka počutila kot prava princeska. Seveda pa pridejo za punčke prav tako v poštev »manj tipične rešitve«. Nikakor ni nujno, da se pri izbiri pohištva za punčke omejite zgolj na roza odtenke. Mnoge punčke imajo danes rade malce bolj nevtralne barve – oranžne, krem ali celo zelene in modre. Dobro je torej upoštevati, da je poimenovanje otroške sobe za punčke izjemno široko in omogoča ogromno variacij. V naši ponudbi boste našli pohištvo za punčke različnih interesov in okusov, hkrati pa različne otroške sobe za fante. Tisto, kar druži sobe za punčke in fante, združene v našem prodajnem programu, je predvsem to, da so izdelane iz najkakovostnejših materialov, zato se pohištva zlepa ne bo obrabilo ali poškodovalo. Pri tem naj opozorimo na to, da imate tako možnost nakupa kompletne postavitve kot posameznih elementov, ne glede na to, ali izbirate za punčke ali fante.

Ne pozabite na udoben pisarniški stol za otroško sobo

Na voljo še otroška soba s pogradom

Si bodo vaši otroci (punčke ali fantje) delili prostor? V tem primeru pride v poštev otroška soba s pogradom – za fante ali punčke. Tudi soba s pogradom vam je na razpolago v naši spletni trgovini, pri tem pa so danes možne malce manj konvencionalne oziroma sodobnejše rešitve – na primer pravokotna postavitev zgornjega nivoja, do katerega vodijo stopnice ipd. Oglejte si ponudbo s svojimi malimi nadobudneži in poiščite zares popolno rešitev!

Otroška soba s pogradom in predali