Kuhinjske mize in stoli Dom24

Kuhinjske mize in stoli bistveno vplivajo na izgled kuhinje, ob tem pa opravljajo izjemno pomembno funkcijo. Prav zato je osnovnega pomena, da izberete primerne mize in stole za kuhinjo, ki bodo ustrezali prav vam. V spletni trgovini Dom24 je na voljo široka izbira miz in stolov za kuhinjo (tudi barski stoli za kuhinjo) različnih dimenzij, barv, cen in oblik. Preverite ponudbo!

kuhinjski stoli in mizekuhinjski stoli in mize akcija

Cene kuhinjskih miz in stolov

Cene kuhinjskih miz in stolov v spletni trgovini Dom24 so ugodne in primerne za vsak žep. Razpon je dovolj velik, cene kuhinjskih miz in stolov pa so dovolj raznovrstne, da bo prav vsak našel izdelek, primeren zanj.

Najcenejši komplet kuhinjskih miz in stolov je mogoče dobiti po ugodni ceni 79,99 evrov (kuhinjska garnitura DADO), višjega cenovnega razreda pa so lesene in masivne kuhinjske mize in stoli AVA. Vmesne cene se gibljejo nekje nad sto in do petsto evrov, izbirate pa lahko med raznovrstno ponudbo kvalitetnih kuhinjskih miz in stolov. Vabimo vas, da preverite celotno ponudbo na naši spletni strani.

UGODNE AKCIJSKE CENE KUHINJSKIH MIZ

Cene stolov za kuhinjo v spletni trgovini Dom24

Najcenejši stoli za kuhinjo BASS stanejo 12,99 evrov in so primerni za vse, ki želijo prihraniti na prostoru. Stoli za v kuhinjo BASS so namreč zložljivi, tako da jih lahko odstranimo, ko jih ne potrebujemo. Stoli (kuhinjski) srednjega cenovnega razreda stanejo med 50 in nekaj čez 100 evrov, dizajn pa je izjemno raznolik. Izbirate lahko med klasičnimi rjavimi (stoli za kuhinjo JAN) ali modernejšimi v najrazličnejših barvah: stoli za kuhinjo RISS, CHILI ipd. Med vrhunsko ponudbo kuhinjskih miz in stolov spada linija TWIST. Ti so na voljo v dveh različicah - kot stoli za kuhinjo ali kot barski stoli za kuhinjo - in v treh barvah: črni, beli in rdeči. Narejeni so iz izjemno odpornih materialov, in sicer iz kroma in aluminija, tako da tudi po več letih ne izgubijo prvotnega videza.