Barski stoli iz različnih materialov


barski stolPonujamo vam veliko izbiro barskih stolov, ki so primerni za vse prostore in so skladni z različno stanovanjsko opremo. Barski stoli so masivni in kvalitetni. Zelo popularni so barski stoli z naslonom, saj omogočajo izjemno prijetno sedenje in tako večurno druženje naredijo še bolj brezskrbno. Ponujamo vam barske stole različnih dimenzij, ki se bodo kot nalašč skladali z vsakim točilnim pultom ali mizo.
Na voljo so tudi barski stoli iz ratana. Barski stoli so s pomočjo tega materiala izjemno trpežni in kvalitetni, saj je ratan zelo trden. Zaradi dodanega pletiva so barski stoli iz ratana hkrati tudi prožni in prilagodljivi. Ker se ratan prilagaja človeškemu telesu so barski stoli izjemno prijetni in nudijo dobro oporo med sedenjem ter tako zagotavljajo dodatno udobje.


Barske stole lahko uporabljate za večerna druženja s prijatelji ob točilnem pultu, lahko pa jih postavite tudi ob kuhinjski bar, kjer bodo služili kot moderen kuhinjski okras. Ponujamo vam stole različnih dizajnov in materialov, izbirate lahko med plastičnimi in lesenimi barskimi stoli.

VRTNI STOLI IN MIZE

Leseni barski stoli za pridih domačnostimoderni barski stoli


Ponujamo vam tudi veliko različnih modelov lesenih barskih stolov, ki so kakovostni in natančno dodelani. Ker je les naravni material, so leseni barski stoli naravi prijazni. Leseni stoli bodo tako pričarali veliko topline in domačnosti v vašem domu. Tudi vzdrževanje lesenih barskih stolov ni zahtevno. Pomembno je, da so premazani z lakom, tako da lahko madeže, ki nastanejo, kar obrišemo in tako odstranimo vse sledi, brez, da bi se madež lahko vpil v les.


Barske stole lahko naročite kar na naši spletni strani. V primeru vprašanj se obrnite na nas po telefonu ali e-pošti, ki ju najdete zapisana na naši spletni strani. Odgovorili vam bomo hitro in natančno ter vam tako pomagali do optimalnega nakupa za vaše potrebe in vaš dom. Naročite svoj barski stol sedaj in si polepšajte druženje s prijatelji ali družino!

PREVERITE NAŠO PONUDBO ZA VRT!