Široka ponudba kuhinjskih miz

Kuhinjske mize so eden izmed osnovnih delov pohištva, ki jih postavimo v naš jedilni kotiček. Nakup kuhinjske mize mora biti ob obnovi ali opremljanju stanovanja kar se da premišljen, saj mizo kupujemo za dalj časa in želimo, da je kakovostna, trajna in privlačna na pogled.

Ponujamo vam kuhinjske mize iz različnih materialov. Izbirate lahko med lesenimi mizami, plastičnimi ali steklenimi mizami. Pomembno je, da se ob naročilu odločimo tudi na kak način želimo mizo čistiti. Vse naše mize so zelo trpežne in ponavadi je dovolj, da mizo obrišemo z vlažno krpo. Pri steklenih mizah priporočamo čiščenje s čistili za steklo, saj bo tako kuhinjska miza ohranila visok sijaj.

V naši ponudbi boste našli veliko izbiro kuhinjskih miz. Lahko izbirate med okroglimi kuhinjskimi mizami, ovalnimi kuhinjskimi mizami in pravokotnimi kuhinjskimi mizami. Seveda so mize na voljo v različnih materialih in različnih barvah. Še posebej popularne so bele kuhinjske mize, vse bolj pa so prodajane kuhinjske mize visokega sijaja.

Pri izbiri kuhinjske mize je zelo pomembna njena višina. Standardna višina kuhinjske mize je 76cm. Seveda pa je potrebno višino kuhinjske mize prilagoditi višini kuhinjskih stolov.

KOTNE SEDEŽNE GARNITURE


Okrogle kuhinjske mize nudijo več prostora


Na voljo je velika izbira okroglih kuhinjskih miz. Okrogla kuhinjska miza je zelo prilagodljiva, saj ne zavzema dosti prostora, hkrati pa ustvarja možnost več sedišč, kot pravokotna miza. Tako lahko okrog okrogle kuhinjske mize namestimo več ljudi, kar bo naše druženje ob kosilih in večerjah še popestrilo. Prednost večine okroglih miz je tudi ta, da jih lahko raztegnemo in tako dobimo ovalno kuhinjsko mizo, ki nam nudi še več prostora.
Kuhinjske mize lahko naročite na naši spletni strani. V primeru različnih vprašanj nas lahko kontaktirate po e-pošti. Odgovorili vam bomo hitro in natančno. S svojimi strokovnimi nasveti in večletnimi izkušnjami vam bomo pomagali do idealnega nakupa mize za vas in vaše najbližje.

jedilna mizastoli in miza

PREVERITE ŠE CELE JEDILNIŠKE GARNITURE