Usnjena sedežna garnitura je prava izbira

Usnjena sedežna garnitura je navadno izbira tistih, ki znajo ceniti kakovostno in praktično oblazinjeno pohištvo, ki ga zlahka očistite in je prijetno na pogled. Usnje je primerno za vse vrste sedežnega pohištva - klasične in kotne sedežne garniture, počivalnike, sedežne vreče in celo oblazinjene postelje. Moderna sedežna garnitura je lahko velika, kot si želite - na primer dvosed in trosed, ali pa temu dodate še kakšen počivalnik, fotelj ali raztegljiv kavč oziroma kotne sedežne garniture z ležiščem. Možnosti je tako rekoč nešteto, le izbrati morate pravo kombinacijo oblike, barve, materiala in velikosti. Pri tem vam bomo seveda z veseljem pomagali.

Klasičen trosed

Sedežna garnitura - trosed ali dvosed

Sedežna garnitura iz usnja je lahko natanko takšna, kot si jo želite. Pred nakupom malce premislite, kakšna bi bila za vas najbolj primerna sedežna garnitura - trosed, ali pa bi vam mogoče bolj prav prišle kotne sedežne garniture z ležiščem ali brez njega, morda pa raje klasičen trosed in dva počivalnika ali fotelja. Kakor koli se boste odločili, usnjena sedežna garnitura, vam bo služila še vrsto let, saj je naše vodilo predvsem to, da se v ponudbi nahaja kakovostno in udobno oblazinjeno pohištvo po meri zadnjih trendov.

Usnjena sedežna garnitura z trosedom

Zakaj je usnjena sedežna garnitura smiseln nakup

Usnjena sedežna garnitura je izdelana iz naravnega materiala. Ne glede na to, ali so vam bolj pri srcu kotne sedežne garniture ali pa bi radi, da je vaša usnjena sedežna garnitura trosed ali dvosed, je bistveno to, da je usnje izjemno enostavno za čiščenje, obenem pa je trpežno in ne zahteva posebno intenzivne nege. Razen občasnega čiščenja s čistili za usnje ne potrebujejo nobenega vzdrževanja. Vanje se tekočine ne vpijejo, prah, drobne delce ali živalske dlake zlahka odstranite. Poleg tega se v usnje ne zaredijo pršice, zato je odlična tudi usnjena postelja, saj nudi kakovosten in udoben spanec.

KATERA SO PRIMERNA ČISTILA ZA ČIŠČENJE SEDEŽNE GARNITURE?