Čiščenje sedežne garniture s primernimi čistili še nikoli ni bilo tako enostavno

Čiščenje sedežne garniture Za svojo sedežno garnituro morate dobro skrbeti, če jo želite še dolgo uporabljati. Izredno pomembno je čiščenje sedežne garniture. Gleda na to, kakšno sedežno garnituro imate, izberite primerno čistilo. Usnjene sedežne garniture so enostavnejše za vzdrževanje kot tiste iz blaga, saj lahko usnje hitrejše in bolj učinkovito očistimo oziroma obrišemo. Vzdrževanje in čiščenje usnjene sedežne garniture nam ne vzame veliko časa, vendar je pomembno, da občasno uporabimo tudi primerno čistilo za usnjene sedežne garniture. V naši ponudbi boste poleg sedežnih garnitur in ostalega pohištva našli tudi čistila, ki so primerna za čiščenje usnjenih in sedežnih garnitur iz blaga. Za usnjeno sedežno garnituro izberite čistilo za usnje, ki neguje vse vrste naravnega usnje in ustvarja vodoodpornost. S primernim čistilom boste ustvarili lepši izgled vaše sedežne garniture, jo zaščitili in ji podaljšali življenjsko dobo. Čiščenje s primernim čistilom za sedežne garniture je enostavno in hitro. Za čiščenje sedežne garniture iz blaga prav tako potrebujete primerno čistilo. Na voljo so vam čistila za odstranjevanje vseh vrst trdovratnih madežev iz sedežne garniture. Uporaba je enostavna, čistilo pa z lahkoto odstrani tudi najhujše madeže. Vsa čistila za čiščenje sedežnih garnitur imamo vedno na zalogi, zato bomo poskrbeli za izredno hitro dostavo.

VEČ OPREME ZA DNEVNE SOBE

Sedežne garniture s počivalniki, sedežne garniture primerne za vsakodnevno spanje itd.


V naši ponudbi boste našli različne tipe sedežnih garnitur. Od klasičnih, kotnih in takih v obliki črke u, pa vse do sedežnih garnitur s počivalniki. Naše sedežne garniture so izdelane kakovostno in profesionalne, zato smo prepričani, da boste z nakupom več kot zadovoljni. Sedežne garniture s funkcijo spremenitve v ležišče so prav tako kvalitetne in funkcionalne. Sedežne garniture za vsakodnevno spanje, kar je dobra novica za tiste, ki se v svojem stanovanju borite s pomanjkanjem prostora.


čistilo za sedežne garniture

Poiščite sedežno garnituro po vaši meri


V naši spletni trgovini poiščite sedežno garnituro po vaši meri, mi pa bomo poskrbeli za ugodno ceno. Za kakršne koli informacije smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 10 30 ali preko elektronske pošte. Več preberite tukaj: https://www.vsi.si/dom24/sedezna-z-leziscem.