Trosed - velika zvezda malega doma

Udobje, toplino in varnost mora izžarevati prav vsak dom ne glede na svojo velikost. Središče sprostitve, užitka, druženja in jedro vsakega doma je dnevna soba, v kateri preživimo večino aktivnega in neaktivnega delovnega in prostega časa. Vseeno pa so nekatere dnevne sobe premajhne za široke sedežne garniture, zato se ko nalašč se ponuja izbira troseda, možnega tudi v raztegljivi izvedbi kot kavč z ležiščem. V našo odprodajo sedežnih garnitur smo razen izbrane ponudbe skajastih in usnjenih sedežnih garnitur uvrstili tudi sedežne garniture iz blaga, ki se zaradi preprostega materiala ponujajo v različnih odtenkih in izvedbah od naslanjača, troseda ali celodružinske garniture in so tako primerne prav za vsak dom.


Tudi usnjena sedežna garnitura je lahko zvezda

Usnjena sedežna garnitura - trosedNi treba, da je sedežna garnitura iz blaga, da bi bila cenovno dostopna, stilsko estetska in preprosta za čiščenje. Kavči z ležiščem, trosedi in drugo sobno pohištvo je prav toliko praktično in odraža večjo izbranost, stilski okus in dragocenost, če je sedežna garnitura usnjena - pri tem tudi barva ni ovira, saj so usnjene sedežne garniture dandanes dostopne v mnogih barvah, kompozicijah in oblikah - kot trosed, kavč z ležiščem, počivalnik ali samostojni naslanjač. Odlično se kombinira z drugimi sorodnimi pohištvenimi dodatki iz istega ali drugih materialov istega odtenka, saj se usnjene sedežne garniture poslej ne omejujejo več le na temne barve in kratke mere. Trosed je vmesna različica sedišča med samostojno in dolgo garnituro in z dolžino razen sedenja že omogoča tudi ležanje, zato je razen za domače in poslovne prostore kot nalašč primena tudi za vikendice, zlasti v izvedbi kot kavč z ležišem, ki se iz troseda raztegne v priročno dvoposteljno ležišče.
Zaradi sodobnih materialov tudi vzdrževanje usnjene garniture ni več težavno, saj za redno čiščenje namesto specializiranih preparatov zadoščujejo že vlažilni robci.
Oglejte si pestro ponudbo odprodaje sedežnih garnitur. Po dober nasvet se vselej lahko obrnete na nas kar po elektronski pošti - z veseljem pomagamo polepšati vaš bivalni prostor.