Žaluzije Krpan za Cugelj okna - pvc okna

Žaluzije Krpan - Krpanke - žaluzije za vsa okna

Žaluzije Krpan - novo v naši ponudbi. Proizvajamo zunanje žaluzije Krpan debeline 80 mm. Krpan žaluzije spadajo v najvišji razred za zunanja senčila. Žaluzije Krpan so izdelane iz najkakovostnejšega aluminija. Lamele žaluzij pa so večstopenjsko lakirane, tako so žaluzije Krpan odporne proti zunanjim vplivom. Robovi lamel Krpan žaluzij so zaobljeni, zato da so zunanje žaluzije Krpan bolj čvrste in stabilne. Zaobljenost lamel poudari tudi estetskost zunanje žaluzije Krpan. Zunanje žaluzije Krpan so na voljo v dveh oblikah lamel, ki jih pritrdimo na pvc okna.


Žaluzije Krpan, rolete in senčila

Cugelj pvc okna lahko dodatno estetsko poudarite z uporabo Krpan žaluzije, rolete ali senčila. Pvc okna in montaža pvc oken je del naše kvalitetne ponudbe. Pvc okna pridejo še posebej do izraza z uporabo Krpan žaluzije z zaobljenimi lamelami ali z uporabo rolete za okna. Krpanke tako kot rolete za okna, kontrolirajo prepust količine svetlobe skozi vaša pvc okna. Z reguliranjem kota lamel Krpan žaluzije lahko nadzirate svetlobo in svojo zasebnost. Žaluzije Krpan lahko namestimo na alu okna, pvc okna ali alu - pvc okna, primerna so za vsa Cugelj okna.


Krpan žaluzije in zunanje žaluzije Krpan

Žaluzije Krpan za Cugelj okna - pvc okna, so dobro nadomestilo za rolete za okna ali senčila. Tudi naše rolete za okna služijo svojemu namenu, tako da izbiro ali nakup rolete za okna oziroma zunanje žaluzije Krpan prepuščamo vam. Krpan žaluzije so namenjene zaščiti večjih steklenih površin. Senčila in rolete pa se uporabljajo predvsem kot rolete za okna. Krpan žaluzije lahko uporabljate za senčenje balkonskih rož, žaluzije Krpan pa imajo same po sebi tudi dekorativno funkcijo. Lamelne trakove za Krpan žaluzije oziroma zunanje žaluzije Krpan upravljate z mono komandnim drogom. Za več udobja pa se lahko Krpanke oz. zunanje žaluzije Krpan upravljajo z elektromotorjem.


Cugelj okna - pvc okna in Krpanke - kakovostne žaluzije

Cugelj okna - pvc okna so primerna za zaščito s pomočjo rolete, senčila ali krpanke žaluzije. Rolete oziroma rolete za okna vas lahko skupaj s komarniki poleti ščitijo pred nevšečnostmi. Ne glede na to ali se odločite za nakup rolete ali zunanje žaluzije Krpan, vam lahko hkrati vgradimo še okenske police. Krpan žaluzije so vam tako kot rolete - rolete za okna in senčila na voljo v več odtenkih in barvah.


Cugelj okna in žaluzije Krpan: