Pvc vrata iz našega programa so kvalitetna in cenovno ugodna

Pvc vrata, ki jih dobite pri nas po so lepa, kvalitetna in cenovno ugodna. Nudimo tri vrste cenovno ugodnih pvc vrat. Enostavna, ki so primerna za kleti, skladišča in za stranske vhode v hišah, ojačana so z jeklenimi ojačitvami. Druga so cenovno ugodna vhodna pvc vrata z dekorativnimi polnili, ki skrbijo za estetsko dovršenost hiše. Tretja pa so dvižno drsna cenovno ugodna pvc vrata, ki pa so panoramska in so primerna za balkone in terase. Cenovno ugodna pvc vrata iz našega prodajnega programa so narejena iz kvalitetnih profilov, ki so širši in dodatno ojačani kar preprečuje krivljenje in povešanje. Zaradi tega so po več letih uporabe naša cenovno ugodna pvc vrata funkcionalna in tesnijo kot prvi dan vgradnje. Na izbiro imamo zelo veliko polnil za našapvc vrata. Polnila in stekla, ki jih vgrajujemo so debeline 48 cm kar jim daje odlično toplotno in zvočno izolativnost. Nudimo vam najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

cena pvc vratbalkonska pvc vrata

Balkonska dvižno drsna pvc vrata nudijo z nizkim alu pragom neoviran prehod

Nudimo vam tudi cenovno ugodna balkonska dvižno drsna pvc vrata, ki imajo eleganten videz in gladko površino za lažje čiščenje. Balkonska pvc vrata so cenovno ugodna in visoko kakovostna. Imajo enostavni sistem odpiranja in zelo nizek ALU prag, ki omogoča nemoten prehod med notranjim in zunanjim delom panoramske stene.

Naš prodajni program zajema veliko vrst polnil za pvc vhodna vrata

V našem prodajnem katalogu boste našli cenovno ugodna vhodna pvc vrata, ki so lahko enokrilna ali dvokrilna. Dvokrilna vrata so primerna za večje odprtine in dajejo hiši zelo eleganten izgled. Izbirate lahko med veliko različnimi izgledi polnil za pvc vrata. Cenik za pvc vrata dobite v našem razstavnem salonu, kjer so vam na razpolago za dodatne informacije naši prijazni prodajni svetovalci. Skupaj lahko poiščete cenovno ugodno rešitev za nakup novih pvc vrat, ki so ekonomična naložba v vaš dom.