Okna Cugelj - alu okna, ki vam pomagajo varčevati z energijo

Zima je, zunaj je mraz, vi kurite in kurite, pa v hiši ni prave toplote... Sprašujete se, kako je to možno, a ne najdete odgovora.... Mi ta odgovor poznamo, poznamo pa tudi rešitev za vaš problem: odstranite vaša stara okna in vgradite okna Cugelj - aluminijasta okna, imenovana tudi alu okna. Oklevate? Nikar! Cugelj okna so namreč izredno dobro tesnljiva aluminijasta okna (enako velja za naša požarna okna ter požarna vrata in alu vrata), zaradi česar bo toplota ostajala v prostorih in ne bo več uhajala ven. Odločite se torej za okna Cugelj, za alu okna, ki vam pomagajo varčevati z energijo!


Odločite se za Cugelj okna, izbira je velika (nudimo tudi požarna okna)

V našem razstavnem salonu v poslovno-trgovinskem centru Diamant na Letališki 5 v Ljubljanskem BTC v II. nadstropju smo vam pripravili široko paleto oken in vrat. Na voljo so vam kvalitetna aluminijasta okna oz. t.i. alu okna različnih barv in velikosti ter različna požarna okna, poleg tega pa prav tako Cugelj alu vrata ter prečudovita moderna vhodna vrata. Vsa naša alu okna in vrata si lahko natančno ogledate in nas povprašate za nasvet. Prepričani smo, da vas bodo Cugelj okna in vrata Cugelj prevzela v trenutku, ko jih boste zagledali, saj so okna Cugelj zares edinstvena alu okna!


Aluminijasta okna - da, ker so to okna vaše prihodnosti

V podjetju Cugelj okna se zavedamo, da smo ob tako pestri ponudbi na tržišču lahko konkurenčni le z najmodernejšimi izdelki. Zato so okna Cugelj zasnovana po modernih smernicah. Naša aluminijasta okna imajo namreč moderen izgled, zato definitivno sodijo na vsako novo ali obnovljeno moderno hišo, katero bodo alu okna podjetja Cugelj še polepšala. Modernih dizajnov in barv so tako kot vsa okna Cugelj tudi naša požarna okna, prav tako pa tudi naša vrata alu.


Okna Cugelj so ugodna kakovostna alu okna z garancijo

Že dejstvo, da vam, cenjeni kupci, na naša aluminijasta okna garantiramo 10-letno garancijo, pove, da so okna Cugelj izredno kvalitetna in trpežna. Naša alu okna so namreč narejena in najkakovostnejših materialov, poleg tega pa Cugelj okna izdelujejo vrhunski strokovnjaki. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da enako velja za naša požarna okna. V primeru reklamacije na naša alu okna oziroma na naša požarna okna vam le-to odpravimo v dveh do treh dneh od prejetega obvestila, enako pa velja tudi za kakršnokoli napako pri montaži naših vhodnih ali drugih alu vrat - montaža vrat je namreč prav tako v naši domeni in prav tako kakršnakoli popravila. Obiščite nas v salonu - ne bo vam žal!


Cugelj | Požarna okna - aluminijasta oknain ostala ponudba: