Pvc okna Cugelj združujejo visoko kvaliteto in nizko ceno

Naša pvc okna so cenovno dostopna in zelo kvalitetna. Na sedežu podjetja v Ivančni Gorici imamo lastno proizvodnjo visoko kvalitetnih cenovno ugodnih pvc oken. Izdelani so po merah, v različnih dimenzijah, s sodobno opremo in z računalniško vodeno linijo. Na izbiro imamo številne oblike ugodnih pvc oken z različnimi tipi zapiranj. Cenovno ugodna pvc okna so sestavljena iz profilov vodilnih nemških proizvajalcev Veka in Schuco. Okovje cenovno ugodnih pvc oken je Roto-NT. Stekla, ki jih vgrajujemo so certificirana, izdeluje jih podjetje Ertl Glas Steklo. Nudimo različne oblike cenovno ugodnih pvc oken po meri. Iz naših izkušenj na področju stavbnega pohištva lahko zagotavljamo, da nudimo ene izmed najboljših oken na slovenskem trgu. Pri nas nudimo storitve demontaže, odvoza, vgradnjo in zaključna dela na enem mestu, ki jih opravljajo naši delavci.

PREVERITE TUDI ALU PVC OKNA

Naša cenovno ugodna pvc okna so sestavljena iz kvalitetnih komponent

Cenovno ugodna pvc okna Cugelj so trdna in stabilna, ker uporabljamo kakovostne profile nemškega porekla, ki imajo dodatne ojačitve. Naša pvc okna so visoko toplotno izolativna, kar dosežemo z ustrezno izbiro profilov in stekel. Zvočna izolativnost je odlična, ker uporabljamo kvalitetna stekla. Naša cenovno ugodna pvc okna po meriimajo tudi osnovno protivlomno zaščito podjetja Roto- NT. Cenovno ugodna pvc okna Cuglej so obstojna in zelo enostavna za vzdrževanja. Imajo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Preverite naš cenik.

pvc okna cenapvc okna

Pvc okna Cugelj so zelo vzdržljiva in imajo dolgo življenjsko dobo

Cena pvc oken ne sme vedno odločati o nakupu, saj je potrebno dobiti tudi informacije o vzdrževanju in servisiranju. Izredno nizke cene niso vedno najugodnejši nakup. Posledica neobičajno nizkih cen je lahko zelo visok strošek vzdrževanja ali zelo kratka življenjska doba pvc oken. Kot nadgradnjo naših cenovno ugodnih pvc oken po meri, vam nudimo tudi zelo kvalitetne komarnike. Komarniki so izdelani iz aluminijastih okvirjev, ki so odporni proti koroziji in mrežice iz posebnih steklenih vlaken, ki omogoča večjo zračnost in boljšo vidljivost.