Cenik naših produktov dobite v našem razstavnem salonu

pvc okna cenikNa našem ceniku najdete vse vrste stavbnega pohištva. Cenik vključuje cene za pvc okna in vrata, alu pvc okna in vrata, alu les okna ter senčila in komarnike. Cene na ceniku pvc oken so ugodne glede na kvaliteto, ki jo nudimo. Če vas zanimajo naša pvc okna, je najboljše, da pridete v naš razstavni salon kjer boste dobili cenik kot tudi dodatne informacije o pvc oknih, ki vas zanimajo. Naši sodelavci vam bodo prijazno predstavili cenik in vam pomagali pri izračunu končne cene vaše načrtovane investicije. Na ceniku pvc oken so različne cene oken glede na proizvajalce okvirjev in njihove modele. Cenik zajema tudi različne vrste zasteklitve pvc oken. Cene pvc oken na ceniku se razlikujejo tudi glede velikosti in oblike pvc oken. Cenika nimamo objavljenega na naši spletni strani, ker je končna cena odvisna od raznih kriterijev, ki jih je treba upoštevati pri oblikovanju končne cene. Cenik zajema vse potrebne postavke za izračun končne cene pvc oken.

pvc okna cenaPvc okna Cugelj so ena izmed najboljših investicij v vaš dom

Naša alupvc okna so ena izmed najboljših na slovenskem tržišču. Proizvajamo jih že vrsto let in zanje nudimo vzdrževalne storitve ter garancijo. V primeru reklamacije nudimo takojšnji servis. Vse storitve kot so demontaža, montaža, odvoz, merjenje opravijo naši delavci, ki so strokovno usposobljeni. Naši dobavni roki so kratki. Nudimo brezplačen servis za odpravo napak, ki niso posledica nepravilnega ravnanja ali poškodb.

Naša pvc okna imajo zelo dolgo življenjsko dobo

Naša pvc okna imajo življenjsko dobo 20 let in več. Če kupite pvc okna ali pvc vrata pri nas, vam zagotavljamo hiter in kvaliteten servis in nadomestne dele. Tudi pvc okna rabijo vzdrževanje in občasni servis za zagotavljanje optimalnega tesnenja. Naš cenik pvc oken vključuje tudi cene storitev vzdrževanja in servisa. Cene vseh naših storitev po ceniku so ugodne saj skrbimo za to, da vam bodo naša pvc okna služila čimdlje.