PVC vhodna vrata akcijaPVC vrata - akcija za cenejši nakup


PVC vrata akcija za vse kupce v podjetju Cugelj! Preverite ugodne cene PVC vhodnih vrat ter široko izbiro standardnih in PVC vrat po meri na naši spletni strani ali v katerem od razstavnih salonov. Ponujamo tudi kvalitetna PVC okna Schuco, vhodna vrata PVC, senčila, komarnike in ALU vrata v akciji. Na enem mestu lahko najdete vse za varnost doma, izdelke pa vam tudi strokovno montiramo, s čimer odpravimo možnosti napak in še zmanjšamo stroške, ki bi se pojavili pri popravilu ali kasnejši zamenjavi.


Kaj vam omogoči akcija PVC vrat?


PVC vrata v akciji pomenijo:

  • da lahko dobite tudi dražja in kvalitetnejša vrata po izjemno ugodni ceni,
  • hitro dobavo,
  • akcija PVC vrat omogoči kvaliteten nakup, ki ga ne boste obžalovali,
  • denar, ki ga prihranite, lahko namenite za dodatne varnostne elemente,
  • tudi PVC vrata v akciji vključujejo brezplačen servis v primeru napak ter garancijo za dolgoletno brezhibno delovanje,
  • v akcijo PVC vrat je vključena celovita rešitev demontaže, odvoza, vgradnje in zaključnih del.

PVC vrata akcija

V NAŠI PONDBI TUDI MONTAŽA PVC OKEN


Zakaj bi se odločili za vrata PVC?


Vrata PVC pomenijo trajno odločitev, kar je pri tem tipu produktov pomembno, saj pomeni nakup dolgoletno naložbo, ki mora zadostovati veliko časa. Vrata PVC so kakovostna in odlično kljubujejo vsem vremenskim vplivom. Enako dobro prenašajo tako mraz kot vročino ter tudi ob izpostavljenosti dežju, snegu in vetru dolgo ne izgubijo prvotnega videza. Vrata PVC nudijo izjemno dobro termično izolacijo, s čimer nam pomagajo prihraniti pri ogrevanju pozimi ter hlajenju poleti. Zaradi svojih lastnosti dobro zadržujejo zvok, tako da bo v notranjosti stanovanja tiho in prijetno tudi ob zunanjem hrupu, še boljši učinek pa dosežemo, če jih kombiniramo s kvalitetnimi okni. Vrata PVC omogočajo enostavno vzdrževanje in čiščenje, v primeru, da so dobro vgrajena, pa ne potrebujejo nobene obnove. Vabimo vas, da se tudi sami prepričate v pameten nakup PVC vrat prodaja v podjetju Cugelj poteka na dveh mestih, in sicer v razstavnem salonu v Ivančni Gorici na Stantetovi ulici 10 ali v Ljubljani v prodajalni PTC Diamant (II. nadstropje, BTC), ponudbo pa si lahko ogledate tudi na naši spletni strani: http://www.cugelj.si/alu-les-okna/.