Alu okna - aluminijasta okna za velike prihranke energije

Alu okna podjetja Cugelj so visokokvalitetna okna. Alu okna omogočajo prihranek energije, zato boste z njimi prihranili pri stroških ogrevanja. Poleg alu oken vam nudimo tudi pvc okna ter alu in pvc vrata in še več.

Izberite alu okna! Montaža in vzdrževanje sta preprosta, prihranki ogromni, videz sodoben (glej okna montaža in alu okna cenik)!


Alu okna - kakovost in ugodne cene v podjetju Cugelj

Okna podjetja Cugelj so izjemno kakovostna, a hkrati ugodna okna. Alu okna vam priskrbimo po ugodnih cenah. Pošljite nam povpraševanje za cenik alu okna. Poleg tega pa našim strankam zagotavljamo izjemno kratke dobavne roke za alu okna. Montaža alu oken je hitra in kakovostna (glej okna montaža).


Alu okna: kakšne so prednosti alu oken?

Alu okna ali tudi okna alu so kakovostna okna iz aluminijastih profilov. Okna alu poskrbijo za izjemno toplotno in zvočno izolacijo, zato so primerna za zasteklitev večjih površin. Okna alu so izredno stabilna in varna, saj so odporna na vodo in ogenj. Alu okna so tudi estetsko privlačna, modernega videza, zaradi česar bo vaša stavba videti sodobna in v koraku s časom (glej tudi alu fasadni sistemi).


Alu okna: montaža in vzdrževanje

Alu okna je mogoče hitro in preprosto montirati v vaš objekt. Kljub temu, da gre za visokokakovostna alu okna, montaža predstavlja ključen element, ki vpliva predvsem na izolacijo. Kvalitetna montaža poskrbi, da je stik med alu okni in steno dobro zatesnjen. Za stranke, ki pri nas kupijo alu okna, montaža ni problem, saj zanjo poskrbijo naši izkušeni monterji (glej okna montaža).
Alu okna so preprosta za čiščenje in vzdrževanje. V nasprotju z drugimi materiali, ki jih je potrebno po določenem času popraviti, mehansko obdelati ali prebarvati, alu okna ne zahtevajo prav veliko vašega truda. Okna alu je potrebno le občasno očistiti in sicer z blagimi čistili in vodo. Podobno velja za vse stavbno pohištvo iz aluminija ter za alu fasadne sisteme (glej alu fasadni sistemi).


Alu okna: različne barve zadostijo različnim okusom

Alu okna Cugelj so na voljo v različnih barvah. Okna Cugelj so prašno barvana, kar zagotavlja neobčutljivo površino. Okna alu so zato izredno odporna na zunanje vplive. Sicer pa lahko alu okna Cugelj dobite v različnih barvnih kombinacijah na notranji in zunanji strani.
Alu okna bodo vaš objekt spremenile v energijsko varčen in sodoben poslovni ali pa stanovanjski objekt!


Cugelj | Alu okna oz. aluminijasta okna.