ALU PVC OKNA PO MERI. ALU MASKA NA ZUNANJI STRANI OKNA RAZLIČNIH BARV


pvc okna barveZa najbolj zahtevne kupce smo pripravili novost. Pvc okna smo nadgradili s sistemi zunanjih alu pokrovov. Aluminijasta maska se nahaja na zunanji strani okna. Na voljo imate različne barve. Ugodna alu pvc okna so izjemno odporna na vse vremenske razmere, aluminij pa lahko pobarvamo v različne barvne odtenke. Alu pvc okna so kvalitetna okna, ki so zvočno in toplotno zelo dobro izolirana. Alu maska na zunanji strani še dodatno zaščiti pvc okna po meri pred zunanjimi vplivi in hrupom, poleg tega pa s široko paleto barv pripomore k lepši podobi vaše hiše. Pokrov iz aluminija je odporen na vremenske razmere, ne privlači umazanije in prahu in je enostaven za vzdrževanje. Izbira in kombinacija dveh vrhunskih materialov - alu pvc okna - preprečuje nastanek korozije in plesni med pvc profilom in preobleko iz aluminija.


BARVE ALU PVC OKEN PO MERI


Izbrali ste nova okna. Sedaj pa se morate odločiti za barve pvc oken. Pri izbiri barve pvc oken upoštevajte izgled vašega objekta. Barvo prilagodite barvi fasade. Izbirate lahko med osnovno belo barvo, barvo lesa, sijočimi barvami in posebno srebrno barvo, ki daje podoben videz kot srebrni aluminij. Okna že vsebujejo zunanjo stran v aluminiju, zato lahko za masko izbirate med paleto barv. Omogočamo vam neomejeno izbiro barv in lesnih dekorjev. Ugodna pvc okna so najboljša izbira za vas in vaš dom. Ponujamo vam široko paleto barvnih možnosti za vaša pvc okna po meri najceneje.

Alu pvc okna

NE SPREGLEJTE AKCIJE PVC OKEN


UGODNA ALU PVC OKNA V RAZLIČNIH BARVAH IZDELANA IZ VRHUNSKIH MATERIALOV


Alu pvc okna po meri so najboljša rešitev za tiste, ki si želite vzdržljiva in ugodna ona, ki vam bodo dolgo služila. Izdelana so iz vrhunskih materialov slovenske kakovosti. Izbirate lahko med različnimi barvami. Pvc okna po meri nikjer ne boste našli ceneje. Ugodna alu pvc okna po meri za najzahtevnejše okuse. Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.cugelj.si/