Fasadni sistemi in obloge: aluminijasti fasadni sistemi

Aluminijasti fasadni sistemi (alu fasadni sistemi) zagotavljajo sodoben videz objektov, hkrati pa imajo alu fasadni sistemi tudi ogromno prednosti.


Alu fasadne obloge: predstavitev

Aluminijaste fasadne obloge (alu fasadne obloge) so primerna za notranjo in zunanjo uporabo, poleg tega pa lahko alu fasadne obloge uporabimo tudi za dekoracijo. Aluminijaste fasadne obloge imajo prevleko iz večslojnih zaščitnih filtrov, zato so alu fasadni sistemi izjemno odporni na zunanje vplive kot so industrijsko onesnaževanje, razne alkalne substance, UV žarki in kisli dež.


Alu fasadne obloge in njihova sestava

Aluminijaste fasadne obloge (alu fasadne obloge) so sestavljene iz več plasti umetnih mas in aluminija. Jedro, ki sestavlja alu fasadne obloge je polietilensko (nestrupeno) in je stisnjeno med dve plasti aluminija.

Aluminijaste fasadne obloge so kemično in mehansko obdelane pod visokim pritiskom. Sicer pa se alu fasadne obloge in njihovi formati razlikujejo glede na namen uporabe (kot zunanje ali notranje fasadne obloge, dekoracija gostinskih lokalov, dvigala, avtobusne postaje ...).

Alu fasadne obloge se pritrjujejo na kovinsko podkonstrukcijo, ki je zgrajena iz vodoravnih in navpičnih linij, na katere se pritrjujejo aluminijaste fasadne obloge.


Alu fasadni sistemi: prednosti

Aluminijasti fasadni sistemi (alu fasadni sistemi) so izjemno močni glede na težo materiala. Alu fasadni sistemi so znani po veliki trdnosti in lahki obdelavi ter enostavnem čiščenju in vzdrževanju. Aluminijaste fasadne obloge so izjemno odporne, kar zagotavlja, da so aluminijasti fasadni sistemi odporni tako na vse vplive okolja.

Aluminijasti fasadni sistemi omogočajo različne barvne in strukturne kombinacije, zato so alu fasadni sistemi odličen material, ki omogoča veliko kreativnosti pri izvedbi. S kreativno kombinacijo barv in materiala, alu fasadne obloge in alu fasadni sistemi omogočajo poseben poudarek posameznega dela objekta. Z našimi fasadnimi sistemi se odlično ujemajo tudi alu okna, pa tudi aluminijasta vhodna vrata.
Aluminijaste fasadne obloge oz. aluminijasti fasadni sistemi vam zagotavljajo, da bo vaš objekt videti v koraku s časom. Aluminijasti fasadni sistemi ponujajo moderen zunanji in notranji videz različnih objektov, hkrati pa so aluminijaste fasadne obloge izjemno kakovostne in odporne na različne vplive. Aluminijasti fasadni sistemi so fasadni sistemi sodobnega časa!

Cugelj | Aluminijasti fasadni sistemi - povezave do naše spletne strani: