Tako jacuzzi kot masažna kad bosta poskrbela za vaše telo in duševno zdravje

Tako kot jacuzzi bo tudi masažna kad poskrbela za vaše telo in duševno zdravje. Topla voda iz številnih šob in masaža bosta pripomogli, da se boste odklopili od vsakdanjih stresnih skrbi in si privoščili oazo užitka kar v vaši kopalnici. Privoščite si razkošje masažne kopeli, ki vam ga lahko ponudita le jacuzzi ali masažna kad. Obiščite nas v našem razstavnem salonu na Ptuju, kjer vam po ugodni ceni ponujamo kvalitetne izdelke enega večjih evropskih proizvajalcev Wellis Spas. Poleg masažnih so na voljo tudi navadne kopalne kadi.

Masažna kad


Vodna masaža ali hidroterapija in jacuzzi - pomaga utrjevati zdravje posameznika

Zdravljenje z vodo je najstarejša in najbolj naravna oblika terapije, pa naj gre za pitje, tuširanje ali kopeli. Jacuzzi vsemu naštetemu dodaja še eno zelo prijetno obliko, to je vodna masaža. Jacuzzi, v katerem se vrtinči topla voda, vam bo povrnil moči, vas sprostil in napolnil s pozitivno energijo. Redna uporaba pomaga utrjevati vaše zdravje - jacuzzi bo pripomogel, da se boste izognili glavobolu, stresu in nespečnosti, obenem pa bo izboljšal vašo prekrvavitev ter uredil prebavo in presnovo. Masažne šobe pa bodo sprostile napete mišice.


Jacuzzi ali masažna kad - nakup odvisen od prostorskih danosti vašega doma oziroma kopalnice

Jacuzzi je manjši masažni bazen z ogrevano vodo in sistemom masažnih šob, ki nudijo vodno in/ali zračno masažo celega telesa in tako blagodejno vplivajo nanj. Postavimo ga lahko zunaj - na terasi ali vrtu - ali pa v hiši ali stanovanju - v kopalnici, dnevni sobi ali kleti. Če v vašem domu ni prostora za jacuzzi, je pa v kopalnici dovolj prostora za kopalno kad, bi bilo morda dobro premisliti o nakupu masažne kadi. Učinek masažne kopeli ne bo nič manjši. Tako kot v jacuzzi so tudi v masažno kad vgrajeni sistemi različnih vodno-zračnih šob, ki so optimalno razporejene po vsej kadi. Običajno so nameščene tako, da masirajo hrbtenico in ramenski obroč in na ta način sproščajo napete mišice. Sistem masažnih šob omogoča regulacijo in intenzivnost vodne, zračne ali kombinirane masaže - sistem pa je odvisen tudi od kakovostnega razreda masažne kadi. V našem salonu boste našli tudi modele z elektronskim upravljanjem (z oznako E), ki imajo vgrajen sistem za sušenje cevi po uporabi masažne kadi - ta prepreči, da bi v ceveh ostajala voda, kjer bi se lahko razvile določene bakterije ali alge.

Obiščite nas v našem razstavnem salonu in si izberite svojo masažno kad ali jacuzzi.