Jacuzzi: zunanji in notranji - sprostitev in masaža po napornem dnevu| Jacuzzi: na voljo v razstavnem salonu na Ptuju

Danes je jacuzzi oz. masažna kad ali bazen že skoraj nepogrešljiv za tiste, ki si po napornem dnevu želijo sprostitve in masaže. Razvajanje v masažni kopeli vas pa ne bo le sprostilo, pač pa bo koristilo tudi vašemu zdravju. Jacuzzi bo pripomogel, da boste lažje premagovali vsakodnevne izzive in stresno službeno okolje.  Prav stres je v današnjih časih pogost dejavnik pri razvoju resnih bolezni. Obiščite nas na Ptuju, v objemu mehurčkov pa boste lahko pozabili na vsakdanje skrbi in se prepustili nežnemu razvajanju tople vode. Privoščite si lasten jacuzzi, ki bo poskrbel za vaše dobro počutje, kadarkoli si boste zaželeli. Notranji masažni bazen lahko vgradite kot prestižni dodatek v kopalnici ali v kletnih prostorih vašega doma, če v kopalnici ni prostora. Lahko pa se odločite tudi za zunanji masažni bazen - postavite ga lahko na teraso ali vrt. Masažni bazeni so odlična priložnost za uživanje na prostem, v stiku z naravo in svežim zrakom, tudi pri temperaturi pod ničlo.

Jacuzzi za dva, Jacuzzi Ljubljana sprostitev


Zunanji ali notranji jacuzzi 

Ne glede na to, ali se boste odločili za notranji ali zunanji jacuzzi, vas bo namakanje v njem sprostilo in razvajalo kar doma - naj bo v stanovanju, v hiši ali na vrtu. Pomembna pa je izbira prostora postavitve. Notranja masažna kad je lahko prestižni dodatek v kopalnici, če tam ni prostora, pa lahko jacuzzi postavite tudi v dnevno sobo, na podstrešje ali v klet. Pri tem morate biti pozorni na širino odprtin, skozi katere se bazen v enem kosu vnese v prostor, in na kakovost zvočne izolacije bazena. Kadar postavljamo zunanji jacuzzi, ki ga lahko postavimo na vrtu ali terasi, moramo paziti, da je pod njim strukturno primerna, trdna in ravna podlaga. Pomembno je tudi, da je zunanji jacuzzi zaradi možnih nizkih zunanjih temperatur dobro toplotno izoliran. Postavitev je enostavna in hitra - jacuzzi priključite na električno energijo, ga napolnite z vodo in ko se voda ogreje, je že primeren za uporabo.


Jacuzzi - širok izbor v našem salonu na Ptuju

V našem razstavnem salonu, ki se nahaja na Ptuju, boste našli širok izbor masažnih bazenov (jacuzzijev), masažnih kadi in ostalo opremo znanih proizvajalcev tovrstne opreme - Cal Spas in Wellis Spas. Cal Spas je vodilni proizvajalec luksuznih masažnih bazenov na svetu, Wellis pa eden večjih v osrednji Evropi.

Ponujamo vam kvalitetne evropske izdelke po ugodni ceni. Obiščite nas in se odločite za nakup lastnega jacuzzija.