Masažni bazeni - zunanji in notranji manjši bazeni z ogrevano vodo in sistemom masažnih šob | Akcija masažnih bazenov

Masažni bazeni oz. jacuzziji ali tudi masažne kadi so manjši bazeni z ogrevano vodo in sistemom masažnih šob, ki nudijo vodno in/ali zračno masažo celega telesa, blagodejni učinki tople vode pa poskrbijo za dobro počutje tako telesa kot duha. Masažni bazen je odlična priložnost za uživanje na prostem, v stiku z naravo in svežim zrakom. Masažni bazeni so lahko postavljeni v objekt ali zunaj njega. Notranji masažni bazen je lahko prestižni dodatek v kopalnici. Če pa tam ni dovolj prostora, ga lahko postavimo tudi v dnevno sobo, na podstrešje ali v klet. Zunanji masažni bazeni morajo stati na trdni in ravni podlagi. Pozorni moramo biti tudi na to, da so zaradi možnosti nizkih temperatur dobro toplotno izolirani. Postavitev je hitra in enostavna - jacuzzi samo priključimo na električno energijo in ga napolnimo z vodo.

Masažni bazen

Masažni bazen: na voljo različne oblike in velikosti, funkcionalnosti in opremljenosti ter cenovni razredi

Masažne kadi se razlikujejo po obliki, velikosti, funkcionalnosti (vodni in zračni sistem), po uporabljenih materialih, opremljenosti in seveda po ceni. Praviloma je velikost masažnih bazenov pogojena s številom masažnih sistemov in anatomsko oblikovanih sedišč in ležišč v bazenu. Razlikujejo se tudi po notranji obliki bazenskih školjk - okrogle so enostavne, imajo čiste linije in samo sedišča, medtem ko tiste pravokotnih oblik uporabniku nudijo večje udobje. Zunanjost školjke je obdana z različnimi oblogami, kot sta akril in les. V našem razstavnem salonu boste lahko izbirali masažni bazen z bazensko školjko v treh barvah (biserno bela, peščeno bela, marmornato bela) in v treh barvah ohišja (svetlo siva, temno rjava, naravni les rdeče cedre). Vodno-zračne masažne šobe so razporejene po celotnem bazenu, običajno tako, da masirajo hrbtenico in ramenski obroč.

Oglejte si ponudbo masažnih bazenov BeWell Spas >>

Masažni bazeni: oglejte si akcijo na naši spletni strani

V ponudbi imamo različne modele masažnih bazenov Wellis, kot so Manhattan, ki je trenutno najugodnejši, Ibiza in Robinson, ki ima največ (76) masažnih šob in je tudi največji masažni bazen. Poleg ugodnih cen si lahko ogledate tudi trenutno akcijsko ponudbo!