Masažni bazen po vašem okusu z vsemi dodatki in opremo

Masažni bazen nam nudi vrhunsko sprostitev in nas popelje v svet užitkov. Se vam zdi, da se vsakodnevno le stežka izvijete iz krempljev stresa? Ob hitrem življenjskem tempu predstavlja sproščanje v masažnem bazenu v domačem okolju najboljši zaključek napornega dneva. Ne glede na to, ali izberemo zunanjega ali notranjega, ga lahko uporabljamo za sproščanje in lajšanje bolečin ter za druženje in zabavo. Ali ste vedeli, da velika večina novopečenih lastnikov masažnih bazenov kmalu po nakupu ugotovi, da je masažni bazen celo presegel njihova pričakovanja? Ker pa gre za investicijo, ki ji botruje temeljit premislek, z nakupom ne smemo hiteti. Še preden se ga lotimo, preverimo, katero opremo potrebujemo, da bo sproščanje v masažnem bazenu zares popolno in da bomo lahko našo novo pridobitev vzdrževali na ustrezen način. Med obvezno opremo sodijo dodatki za masažne bazene, kot so stopnice ter zaščitni pokrovi oziroma pokrivala, oprema za vzdrževanje vode, sredstva za čiščenje ter filtri in rezervni deli za masažne bazene.

Oglejte si tudi masažne kadi >>

Nasveti za izbiro primernega masažnega bazena zase

Še preden se dejansko lotimo nakupa masažnega bazena in opreme zanj, se seznanimo z vsemi obstoječimi modeli, ki jih ponuja izbrani prodajalec, odločimo pa se tudi, katere funkcije masažnega bazena nam ustrezajo. Le tako bo izbran zunanji ali notranji masažni bazen zadovoljil naše standarde in pričakovanja. Kombinacija tople vode in masaže nas sprosti, osveži, pomladi in povezuje, zato si zagotovo želimo enega izmed boljših modelov na trgu. BeWell Canada Spas je proizvajalec vrhunskih masažnih bazenov iz Quebeca v Kanadi. Njihovi masažni bazeni združujejo evropski dizajn in kanadsko kakovost, s čimer se zagotovi vrhunska izkušnja pri sprostitvi. Čisto vsak model je izdelan iz najboljšega kanadskega bora, odlično izoliran in zaščiten pred vremenskimi vplivi. Med prav tako vrhunskimi proizvajalci masažnih bazenov in opreme zanje so tudi Platinum Spas, NordKap Spas in Superior Spas.

Masažni bazen opremaZunanji ali notranji masažni bazen

Masažni bazen predstavlja investicijo v lastno zdravje

Čeprav bi moralo biti zdravje posameznika na prvem mestu, pogosto nimamo dovolj časa, da bi mu posvečali malce več pozornosti. Masažni bazeni z vso spremljajočo opremo predstavljajo odlično investicijo v zdravje. Samo pomislite, kolikokrat letno si dejansko vzamete čas za razvajanje sebe? Masažni bazen nam omogoča sprostitev in razvajanje v domačem okolju v dvoje, takšno preživljanje prostega časa pa je brez dvoma kvalitetno. Ne pozabimo, da so masažni bazeni primerni za uporabo s strani vseh generacij ljudi, vključno z otroci in starejšimi osebami, ki se srečujejo z bolečimi sklepi in bolečino v hrbtu, še posebej primerni pa so za športnike, ki se pogosto srečujejo z bolečino. So prava izbira za sprostitev napetih mišic od vsakodnevnega napora bodisi v službi bodisi med športno aktivnostjo.

Kako poteka vzdrževanje masažnega bazena?

Po nakupu masažnega bazena si zagotovo želimo kristalno čiste vode v njem. Naša naloga je preprečiti korozijo in obarvanje vode, preprečiti nastanek vodnega kamna na površini masažnega bazena, preprečiti penjenje zaradi uporabe šamponov oziroma mil ter z najboljšimi filtri poskrbeti za kar se da dobro filtracijo vode. Pri tem nam priskoči na pomoč oprema, ki bo poskrbela za kristalno čisto vodo. Na voljo so sredstva za vzdrževanje in bistrenje vode, sredstva za mehčanje vode in preprečevanje penjenja ter tista proti vodnemu kamnu. V ponudbi podjetja CONTACTUM svet masažnih bazenov boste našli masažne bazene, kakor tudi dodatno opremo zanje ter sredstva za vzdrževanje vode v masažnem bazenu. Na slovenskem trgu smo prisotni že več kot 10 let. Želimo, da zase izberete le najboljše.