Masažne kopalne kadi - danes niso več razkošje | Masažne kadi: na voljo so številni modeli, tipi in oblike

Včasih si je le malo ljudi lahko privoščilo masažne kopalne kadi ali celo masažne bazene, danes pa jo je mogoče kupiti po dostopnih cenah. V našem razstavnem salonu vam po ugodnih cenah ponujamo kakovostne izdelke proizvajalca masažnih bazenov in kopalnih kadi ter ostale wellness opreme. Wellis je eden večjih proizvajalcev tovrstne opreme v osrednji Evropi. Na naših spletnih straneh si lahko ogledate našo ponudbo - poleg navadnih kopalnih kadi imamo na voljo tudi masažne kopalne kadi (jacuzzije). Masažna kad, kabina za prhanje in drugi elementi v sodobnem stanovanju niso namenjeni le vzdrževanju osebne higiene, temveč tudi spodbujanju estetskega doživljanja prostora. Namakanje v topli vodi, ki vas svojim vrtinčenjem in brbotanjem nežno masira, je eden najpreprostejših in najprijetnejših načinov sproščanja - še posebej, če ob tem berete dobro knjigo ali si privoščite kozarec vina. Če bo vaša masažna kad poleg masaže imela še posebne učinke, bo to pripomoglo k še večjemu užitku in kakovosti bivanja.


Masažne kadi: na voljo so številni modeli, tipi in oblike - uporaba je možna tako zunaj kot v zaprtih prostorih: zunanja ali notranja masažna kad

Ko se odločate za nakup masažne kopalne kadi, si najprej doma oglejte mesto, kam bi jo postavili. Pomembno je, da najdete pravo mesto zanjo, saj boste le tako lahko uživali v sproščanju s pomočjo vodnega curka. Pravilno mesto bi bilo tam, kjer bomo brez težav lahko prišli do masažne kadi in jo bomo zlahka čistili. Dobro je tudi, da jacuzzi ne ovira dostopa do druge kopalniške opreme. Ko boste določili mesto, boste lahko izbirali med tremi vrstami masažnih kopalnih kadi:

- notranja masažna kad,
- zunanja kad oz. masažni bazen za uporabo na prostem in
- prenosna masažna kad, ki jo lahko uporabljamo tako zunaj kot v zaprtih prostorih.

Posebno privlačna je masažna kopalna kad, ki je primerna za vrt ali terase. Lahko jo postavite pod nivo zemlje ali pa na teraso. Omislite si lahko tudi masažno kad z oblikovani prostori za sedenje, ki je primerna predvsem za sproščanje v urbanem okolju.


Vzdrževanje masažne kopalne kadi

Vzdrževanje masažne kadi je lahko težavna naloga, ki pa si jo olajšate, če jo pred vsako uporabo in po njej temeljito sperete in razkužite. Redno pregledujte tudi sistem za črpanje vode. Dobro bi bilo, če bi se že ob nakupu masažne kopalne kadi pozanimali o vzdrževanju, čiščenju in drugih podrobnostih.