Ciciban kolekcija udobne obutve za prve korake

Obutev Ciciban - prožni čeveljčki za vse letne čase

Obutev Ciciban je sinonim za udobno obutev, saj vam zagotavljamo naravne materiale, ki jih naši čevljarji oblikujejo v udobno in zdravo obutev Ciciban. Celotna Ciciban kolekcija je zastavljena tako, da stopalom vašega malčka zagotavlja varno in udobno obutev. Ciciban kolekcija je razgibana, živahna in razigrana. Prepričani smo, da boste našli primerne usnjene čevlje za vas in vašega malčka.

Obutev OverKolekcija Over

Obutev Ciciban - za zdrav in normalen razvoj stopala vašega malčka

Obutev Ciciban je udobna obutev, ki vašim malčkom zagotavlja veselja polne prve korake. Ciciban kolekcijo sestavljajo usnjeni čevlji iz naravnih materialov, ki zagotavljajo zračnost, prožnost in poroznost obutve Ciciban. Vsi usnjeni čevlji iz Ciciban kolekcije zagotavljajo zdrav in normalen razvoj stopal vašega otroka in so primerni za vse priložnosti. Ciciban kolekcija vsebuje več različnih linij obutve Ciciban. V linijo Over spadajo modni usnjeni čevlji z zapenjanjem na ježka. Z linijo Over tako predstavljamo modno in udobno obutev iz naravnega usnja v mnogih različnih modelih. Otroška obutev Ciciban iz vseh Ciciban kolekcij je kvalitetna, anatomsko oblikovana, ter iz naravnih materialov. Ciciban kolekcija udobne obutve vam ponuja tudi anatomsko obutev za razvoj otrokovega stopala.

Ciciban kolekcija OVER - modna in udobna obutev iz naravnih materialov.

Ciciban kolekcija - modni usnjeni čevlji za vaše malčke iz linije OVER

Obutev Ciciban vam skozi Ciciban kolekcije nudi modne usnjene čevlje za vaše malčke in odrasle. Del Ciciban kolekcije je tudi linija Over. Linija Over vsebuje modne usnjene čevlje za začetne korake vaših malčkov. Udobno obutev iz linije Over odlikujejo umirjene barve, praktično zapenjanje na ježka in modni pridih. Modni usnjeni čevlji iz linije Over so vam na voljo v različnih barvnih izvedbah in so primerni za vse priložnosti in letne čase. Tako kot ostali usnjeni čevlji iz Ciciban kolekcije, je tudi obutev Ciciban iz linije Over anatomsko oblikovana, podpira stopalni lok in zagotavlja zdrav in normalen razvoj stopala.

Anatomska obutev - kdaj je potrebna?

Obutev Ciciban vam nudi tudi anatomsko obutev. Anatomska obutev je namenjena zagotovitvi normalnega razvoja otrokovega stopala. Priporočamo vam, da se za nakup anatomske obutve odločite po nasvetu ortopeda.

Če se boste odločili za anatomsko obutev za vas (poletni čevlji, športni čevlji,...) ali vašega malčka, vas v Ciciban kolekciji čaka široka izbira.

Obutev Ciciban - udobna obutev za vsak dan.

Afit d.o.o. | Ciciban kolekcija, udobna obutev, anatomska obutev, usnjeni čevlji - povezave do naše spletne strani: