Ciciban kolekcija

Ciciban kolekcija ortopedske obutve Linija Marines je narejena z mislijo prav na naše najmlajše. V podjetju Ciciban - Afit d.o.o. svoje veliko znanje o izdelavi čevljev za otroke vedno znova uporabimo za izdelavo odličnih čevljev za otroke. Vabimo vas, da se včlanite v naš Ciciban klub in si zagotovite različne odlične ugodnosti, saj vaši otroci hitro rastejo in potrebujejo vedno nove čeveljce.

Obutev MarinesCiciban kolekcija Marines

Ciciban kolekcija - udobno, varno in modno

Ciciban kolekcija Marines bo vaše malčke zanesljivo pospremila na prvi poti v svet korakanja. S svojo posebno sestavo in izbranimi materiali Ciciban kolekcija skrbi, da so prvi koraki v udobnih čevljih povsem varni, noge pa zaščitene. Ciciban kolekcija hkrati sledi tudi najnovejšim modnim smernicam in spreminja barve modelov v skladu z njimi.

Ciciban kolekcija za uspešne prve korake

Ciciban kolekcija je ustvarjena za naše najmlajše, ki delajo prve korake. Čevlji Ciciban so na voljo v več modelih - tako za fantke kot za punčke - klasični modeli, športni modeli in kolekcija v izgledu, prirejenem povsem za male deklice. Usnjeni čevlji imajo podplat, ki ne drsi. Čevlji Ciciban se lahko zapenjajo na ježka ali zavežejo z vezalkami. Ciciban kolekcija Marines zagotavlja malčkom varnost in udobje. Udobni čevlji so za otroke zelo pomembni, saj jim zagotovijo pravilen razvoj nog in dobro gibljivost. Usnjeni čevlji so narejeni iz najbolj kvalitetnih mehkih naravnih materialov, ki so skrbno izbrani - samo najboljše za naše najmlajše. Ciciban kolekcijo Marines lahko dobite v številkah 17 do 21.

Anatomska obutev za pravilen razvoj stopal

Anatomska obutev pomeni, da so čevlji anatomsko oblikovani in imajo dobro podprt stopalni lok. Anatomska obutev zagotavlja zdrav in normalen razvoj stopala. Anatomska obutev je pomembna tudi za samo stabilnost stopala. Čeveljčki so prožni in omogočajo dobro gibljivost. Usnjeni čevlji Ciciban imajo steljo iz naravnega usnja, kar nogam v čevljih omogoča dihanje, zračnost in vpijanje vlage, opetnik v zadnjem delu čevljev pa lepo opira stopalo in mu zagotavlja oporo.

Afit d.o.o. | Ciciban kolekcija, anatomska obutev - povezave do naše spletne strani: