Ciciban klub - posebne ugodnosti za naše zveste stranke s kartico zaupanja Ciciban

Ciciban klub smo v našem podjetju ustvarili v prvi vrsti za naše zveste stranke, ki že imajo našo Kartico zaupanja Ciciban. Podjetje Ciciban - Afit d.o.o. se ukvarja predvsem z izdelavo otroške obutve Ciciban, posebno skrb pa namenjamo ortopedski obutvi.

Ciciban klub - kako postati naš član?

Ciciban klub svojim članom zagotavlja posebne ugodnosti pri nakupih in številne popuste v naših trgovinah. Naš član postanete popolnoma brezplačno preprosto tako, da izpolnete pristopno izjavo za Kartico zaupanja, za pridobitev Kartice pa vam ni potrebno opraviti nobenega nakupa v naših trgovinah, pristopno izjavo lahko namreč izpolnete tudi na spletni strani Ciciban kluba. Ciciban klub za svoje člane na spletni strani www.cicibanklub.si redno objavlja novosti in razne zanimivosti za starše.

Ciciban klub, kaj vse lahko izveste na naši spletni strani www.cicibanklub.si

Ciciban klubCiciban klub skrbi za obveščenost staršev o raznih novostih, tako v trgovini kot glede vzgoje otrok, pripravlja foto natečaje na spletni strani, različne članke in in nasvete za starše o najrazličnejših temah, ustvarjalni kotiček »Kratkočasnik« z delavnicami in kuharski kotiček »Ciciban kuha« z zanimivimi recepti, za otroke pa smo ustvarili tudi pobarvanke in igrice. Če boste postali član Ciciban kluba, boste na naši spletni strani www.cicibanklub.si lahko dostopali še do raznih dodatnih vsebin, kot so »Nasveti ortopeda«, kjer lahko za nasvete vprašate ortopeda g. prim. mag. Ludvika Travnika, dr. med. specialist ortoped, lahko pa boste tudi sodelovali pri raznih nagradnih igrah in natečajih, ki jih redno organiziramo. Ciciban klub za svoje člane redno pripravlja tudi razne dogodke, delavnice... in razna presenečenja pri nakupih.

Ciciban klub - s članstvom boste veliko pridobili

Ne bo vam žal, če se odločite in postanete član Ciciban kluba, saj boste izvedeli veliko zanimivih stvari, če ste naš reden kupec pa tudi pridobili veliko ugodnosti.

Afit d.o.o. | Ciciban klub, povezave do naše spletne strani: