Izdelava čevljev

Izdelava čevljev in čevljarstvo imata v kraju Miren že dolgo tradicijo, ki jo vestno ohranjamo v podjetju Afit d.o.o., obenem pa skrbimo za razvoj domačega čevljarstva.

Izdelava čevljevIzdelava čevljev 2

Izdelava čevljev - prepletanje tradicije in novosti slovenski proizvodnji čevljev

Izdelava čevljev je zahteven proces, ki zahteva veliko znanja. V našem podjetju smo uspešno združili tradicionalno znanje čevljarskih mojstrov v Mirnu in najnovejšo tehnologijo v čevljarstvu. Znanje in izkušnje, ki jih imamo v izdelavi čevljev, pripomorejo, da so čevlji Ciciban res odlični za otroška stopala. Otroška obutev Ciciban je tako eden izmed cenjenih slovenskih izdelkov. Izdelava čevljev poteka večinoma v naši tovarni v Mirnu, kar kupcem zagotavalja, da so naši čevlji res slovenski izdelki. Naša proizvodnja izdelave čevljev je v Sloveniji, kar pomeni, da podpiramo in razvijamo slovensko znanje in čevljarstvo.

Izdelava čevljev za najmlajše je naša skrb

Izdelava čevljev še posebno anatomska obutev, je zahtevno opravilo, zato v našem podjetju vedno poskrbimo, da so naši izdelki vrhunski. Čevlji Ciciban so narejeni iz najkvalitetnejših naravnih materialov, ki so izvrstni za razvoj nog in stopal vaših malčkov. Naši mojstri so dobro seznanjeni z anatomskimi zahtevami glede čevljev za malčke in razvojem stopal, zato so naši čevlji Ciciban res prilagojeni najmlajšim in poskrbijo za varne ter udobne prve korake v širni svet.

Izdelava čevljev za vse priložnosti

Izdelava čevljev pri nas sledi modnim smernicah, zato si le poglejte našo Ciciban kolekcijo, da bodo vaši nagajivčki kar najlepši ob srečanju s svetom. Slovenski izdelki čevlji Ciciban so narejeni za vse letne čase, za vse vremenske neprilike in lepe dneve. Zagotovite svojim malčkom udobnost in kakovost s čevlji Ciciban. Otroška obutev Ciciban zagotavlja izvrstno zaščito nog in stopal vaših nadebudnežev, ki se seznanjajo s svetom.

Afit d.o.o. | Izdelava čevljev, čevlji Ciciban - slovenski izdelki - povezave do naše spletne strani: