Prvi čeveljčki za varne prve korake. Ciciban obutev - enostavno naravno

Ciciban čevlji iz mehkih in naravnih materialov - idealni prvi čeveljčki za vašega malčka

Prvi koraki vašega malčka morajo biti udobni, varni in prožni. Vse to in še več vam zagotavljajo Ciciban čevlji. Ciciban čevlji so anatomsko oblikovani in pri prvih korakih podpirajo stopalni lok vašega otroka. Prvi čeveljčki morajo biti tako kot vsa nadaljna Ciciban obutev izbrana previdno in primerno za vašega malčka. Ciciban čevlji so udobna obutev, ki s svojimi mehkimi in naravnimi materiali vašemu otroku zagotavljajo zdrav in normalen razvoj stopala.

Primernost velikosti obutve Ciciban je potrebno preverjati mesečno. Otroško stopalo namreč raste zelo hitro in tako so lahko predvsem prvi čeveljčki zelo hitro premajhni, enako velja za vso nadaljno otroško Ciciban obutev. Vsako otroško stopalo je v svojem razvoju edinstveno, zato tudi ni priporočljivo nošenje prvih čeveljčkov, ki so jih nosili sestrice ali bratci.

Prvi čeveljčki za zdrav in normalen razvoj stopala - Ciciban obutev

Obutev za prve korakeCiciban čevlji so udobna obutev, ki vašemu malčku zagotavljajo varne in udobne prve korake v svet ali pa le prve korake v mamin objem. Prvi čeveljčki izbrani iz Cicibanove kolekcije so zagotovilo za mehke in naravne materiale, podprtost stopalnega loka in udobje. Ciciban obutev odlikujejo predvsem naravni materiali, ki zagotavljajo zdrav in normalen razvoj stopala vašega otroka. Naravno usnje je prožno in mehko, podloga iz naravnega usnja Ciciban čevljev je porozna in vpija znoj, steljka iz naravnega usnja pa zagotavlja zračnost Cicibanovih čevljev. Cicibanovi čevlji, pa naj bodo to prvi čeveljčki vašega malčka, ali pa ženska obutev in moška obutev, so oblikovani s strani Cicibanovih čevljarjev. Čevljarji, ki oblikujejo Ciciban obutev, pri oblikovanju sledijo vsem zahtevam dobrih Ciciban čevljev za pravilen razvoj stopala.

Ciciban čevlji - prvi čeveljčki za zdrave in vesele prve korake.

Ciciban obutev - udobna obutev za vašega malčka in vas za vse letne čase

Prvi čeveljčki vašega malčka morajo biti prožni in pravilno anatomsko oblikovani. Pravilna anatomska oblikovanost pa je zagotovilo tudi za udobno obutev. Udobna obutev pomeni tudi udobne prve korake vašega malčka.

Ciciban obutev je sinonim za udobno obutev, saj vam zagotavljamo naravne materiale, ki stopalom s svojo zračnostjo, prožnostjo in poroznostjo zagotavljajo tudi zdrav razvoj. Ciciban obutev pa je na voljo tudi mladostnikom in odraslim. Ciciban čevlji za odrasle so tako namenjeni vsem, ki si želijo udobno obutev združiti z modno očarljivostjo.

Afit d.o.o. | Ciciban čevlji, prvi koraki, udobna obutev, Ciciban obutev - povezave do naše spletne strani: