Otroška obutev Ciciban za deklice in fante - modne barve in modeli

Otroška obutev Ciciban za deklice in fante - visoki ali nizki modeli

Otroška obutev Ciciban vam nudi otroške čevlje za deklice in fante različnih modelov in barv. Čevlji Ciciban so iz naravnih materialov, ki stopalom vaših otrok zagotavljajo zdrav in normalen razvoj. Nudimo visoke in nizke modele otroške obutve Ciciban. Visoki modeli otroških čevljev so bolj primerni za mrzle dni (otroški zimski čevlji in otroški škornji), nizki poletni čevlji in športni čevlji pa za tople dni. Otroška obutev Ciciban zajema pester izbor različnih vrst obutve:

  • sandale,
  • balerinke,
  • otroške čevlje,
  • športne čevlje,
  • gležnjarje,
  • otroške škornje,
  • otroške zimske čevlje in še mnogo več.

Vsi čevlji Ciciban (poletni čevlji, športni čevlji, otroški zimski čevlji in otroški škornji) imajo tudi podplat iz prave gume, ki preprečuje zdrse čevljev Ciciban.

Obutev za dekliceObutev za dečke

Ne glede na to katere otroške čevlje iz kolekcije otroške obutve Ciciban boste izbrali ste lahko prepričani v njihovo varnost, stabilnost in kakovost.

Čevlji Ciciban - za razigran vsakdan.

Čevlji Ciciban - poletni čevlji in športni čevlji za vašega otroka

Čevlji Ciciban vključujejo poletne in zimske linije in tako omogočajo vašemu otroku varen korak ne glede na vremenske razmere. Poletni čevlji in športni čevlji morajo vašemu otroku zagotavljati predvsem stabilnost in zračnost otroških čevljev. In prav ti dve lastnosti zaradi uporabe naravnih materialov pri izdelavi čevljev, še posebej prideta do izraza pri vseh čevljih Ciciban. Za poletne čevlje in športne čevlje so vam tako kot tudi za otroške zimske čevlje in otroške škornje na voljo različni modeli v živahnih barvah. Vsi poletni čevlji in športni čevlji so mehki in zračni, ter zagotavljajo stabilnost. Med poletne čevlje Ciciban sodijo predvsem sandali, balerinke in športni čevlji.

Poleg otroških čevljev pa so vam na voljo tudi čevlji Ciciban za odrasle - ženska obutev, moška obutev in copati Ciciban.

Čevlji Ciciban - otroški zimski čevlji in otroški škornji za zimske radosti

Otroška obutev Ciciban je primerna za vse letne čase. Za obdobja v letu, ko nas preganja mraz vam nudimo raznolike otroške zimske čevlje in otroške škornje. Tako kot ostala otroška obutev Ciciban tudi otroški zimski čevlji in otroški škornji iz naravnih materialov zagotavljajo stabilnost in varnost. Otroški čevlji morajo biti pozimi še posebej previdno izbrani. Čevlji Ciciban za zimo (otroški zimski čevlji in otroški škornji) imajo zato podplat iz prave gume, ki preprečuje zdrse. Vsi otroški zimski čevlji so odporni tudi na dež in vlago. V zimskem času pa je še posebej pomembna pravilna nega otroške obutve Ciciban. O primerni zimski negi za čevlje Ciciban vas bomo informirali v prodajalni.

Otroški čevlji Ciciban, za razigran vsakdan.

Afit d.o.o. | Otroška obutev Ciciban, otroški čevlji, otroški zimski čevlji, poletni čevlji - povezave do naše spletne strani: