Anatomska obutev Ciciban za podporo in udobje

Anatomska obutev bo vašemu malčku omogočila pravilen razvoj stopala v ter vso podporo in udobje, ki jo potrebuje pri prvih korakih v svet. V podjetju Afit d.o.o. smo odlično usposobljeni in spoštujemo tradicinalno znanje naših prednikov, tako da so naši izdelki vrhunski.

Anatomska obutev s priporočili strokovnjaka

Anatomska obutev je še posebej prilagojena otroškim stopalom in njihovemu pravilnemu razvoju. Anatomski čevlji radovednežem zagotavljajo vso potrebno podporo in udobje. Pri razvoju anatomske obutve in njene uporabe smo se obrnili na ortopeda g. Prim. mag. Ludvika Travnika, dr. med. specialist ortoped, ki je zapisal tudi nekaj priporočil za starše. Udobni čevlji so za nas, odrasle, zelo pomembni, zato tudi svojim malčkom omogočite to udobnost in kupite anatomsko obutev.

Anatomska obutev - sestavni deli

Anatomska obutev MarinesAnatomska obutev je sestavljena iz več delov, katerih različne naloge pripomorejo k odličnim rezultatom. Anatomsko oblikovan vložek poskrbi za udobje stopala in njegovo podporo, opetnik poskrbi, da čevelj ne izgubi pravilne oblike, termoformirana kapica zagotavlja pravilno obliko obutve, zaradi gumijastega podplata so koraki varni, steljka je iz naravnega usnja, ki zagotavlja zračnost in vpijanje vlage, penasta guma pa poskrbi za boljši oprijem noge. Anatomski čevlji so narejeni iz naravnih materialov (še posebej steljka), ki nogi omogočajo, da diha. Opetnik ima pri anatomski obutvi pomembno vlogo, saj je za pravilno rast stopala izjemno pomembno, da čevelj obdrži svojo anatomsko pravilno obliko in preprečuje zdrsavanje noge in nepravilno hojo. Anatomska obutev - udobni čevlji zagotavlja stopalu vso potrebno zaščito in gibljivost. Ortopedske čevlje izdelujemo tudi po meri in posvetu z našimi strankami.

Anatomska obutev - pokukajte v Ciciban kolekcijo in se včlanite v naš Ciciban klub

Mehke, udobne čevlje si oglejte v naši Ciciban kolekciji. Malčki hitro rastejo in hitro menjajo čevlje, zato se hitro vpišite v naš Ciciban klub, kar vam bo zagotovilo popuste. Udobni čevlji in anatomski čevlji bodo vašemu otroku pomagali narediti varne in pravilne korake v svet.

Afit d.o.o. | Anatomska obutev, anatomski čevlji - povezave do naše spletne strani: