Nega in masaža obraza za manj izrazite gube na obrazu

 

Nega obraza LjubljanaRedna nega obraza je danes izredno pomembna, saj je koža na obrazu najbolj izpostavljena zunanjim obremenitvam. Onesnaženost zraka, vroče poletno sonce in ledeno mrzle zime kožo na obrazu lahko tako poškodujejo, da se na njej začnejo pojavljati vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore, gubice in gube. Koža na obrazu izgubi sijaj in napetost, pogosto postane suha. Suha koža lahko srbi, zateguje, v skrajnih primerih pa tudi poka, kar je zelo boleče. Zato jo moramo negovati z vlažilnimi kremami, v katerih naj bo tudi dovolj hranilnih snovi, ki bodo koži povrnile vlago in mehkobo. Za prekrvavitev kože in njeno prožnost bo poskrbela tudi sproščujoča blagodejna masaža obraza, vratu, dekolteja in ramenskega dela. Masaža obraza bo antistresno vplivala tudi na celo telo.
Da bi bila nega obraza ustrezna, je dobro, da poznamo tip kože, saj na tej podlagi izbiramo primerne kozmetične ali naravne pripravke. Nega obraza, ki vam jo nudi kozmetični salon BM Studio Ljubljana, vključuje brezplačen pregled kože in svetovanje. Določili bomo tip kože, ugotovili probleme in potrebe kože, nato pa skupaj z vami naredili načrt nege obraza, v katerega bo vključena tudi masaža obraza. Svetovali vam bomo tudi pri uporabi kozmetike doma.

 

Kozmetični salon BM Ljubljana – nega obraza z dermatološko kozmetiko Murad

 

Tako specialna kot intenzivna AHA nega kože na obrazu bo koristila vsem tipom kože, ki potrebujejo sijaj, obnovo in manj izrazite gube na obrazu, saj ima dermatološka kozmetika Murad širok spekter delovanja. Koža na obrazu bo postala bolj gladka in mehka že po prvem tretmaju, gube na obrazu pa precej manj vidne. Nega in masaža obraza v našem salonu v Ljubljani traja uro in pol, pred izvajanjem pa jo prilagodimo vašemu tipu in stanju kože. Terapija je odlična priložnost za pripravo kože na vroče poletne mesece ali na posebne dogodke, zanjo pa se lahko odločite enkrat tedensko.
Nega obraza se v kozmetičnem salonu BM Studio Ljubljana izvaja tudi:

  • za mastno aknasto kožo,
  • za rdečično in občutljivo kožo,
  • s patentiranim vitaminom C,
  • z AHA pilingom za reaktivacijo kože,
  • proti pospešenemu staranju kože (IP5),
  • z granatnim jabolkom; na voljo pa je tudi
  • specialna nega obraza za moške.

 

Ne pozabite: nega obraza je lahko odvisna tudi od vašega načina življenja – izogibajte se stresu, privoščite si dovolj spanja in ne lotevajte se hitrih, nepremišljenih diet. In gube na obrazu bodo kmalu postale preteklost.


BM studio d.o.o. | Kakovostna nega in masaža obraza za manj izrazite gube na obrazu – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2B
BM Studio d.o.o.
Naslov
Dunajska cesta 63
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon - pet: 12.00 - 20.00; Sob, ned in prazniki zaprto
Spletna stran
E-pošta
01 437 41 68
Seznam fraz
nega obraza, masaža obraza, nega obraza ljubljana, gube na obrazu, kozmetični salon ljubljana, murad kozmetika
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA