Suha koža na obrazu – pomagala bo le premišljena in zmerna nega obraza

 

Suha koža in nega obrazaSuha koža na obrazu se pojavi kot posledica pomanjkanja medcelične maščobe – naravne snovi iz maščobe, potu in vlažilcev, ki deluje kot zaščitni sloj. Ta sloj omogoča prožnost vrhnje plasti kože, roženine, ki zagotavlja odpornost kože pred zunanjimi vplivi in jo varuje pred izsušitvijo. Kožna maščoba je najboljše sredstvo za ohranjanje vlage, če te zaščite ni, pa se to pokaže kot primanjkljaj vlage. Celice postanejo suhe in se začnejo luščiti. Zaradi slabše medsebojne povezanosti izpareva tudi vlaga, škodljive snovi pa lahko prodrejo v notranjost.
Suha koža na obrazu lahko srbi, zateguje, v skrajnih primerih pa tudi poka, kar je zelo boleče. Suha koža na obrazu je podvržena prehitremu staranju. Ker je suha koža na obrazu zelo občutljiva, si zasluži premišljeno in zmerno nego, ki vključuje temeljito čiščenje obraza in ustrezno kozmetiko, ki bo koži zagotovila manjkajoče snovi. Muradova vlažilna krema koži povrne naravne lipide, ki zadržujejo vodo ter tako nudijo zaščito pred okoljskimi vplivi. Za manj vidne gube na obrazu bo poskrbela Muradova krema proti gubam.

 

Krema proti gubam Murad za manj vidne gube na obrazu

 

Suha koža na obrazu pa ni edina težava, ki lahko prizadene naš obraz. Zaradi izpostavljenosti onesnaženemu zraku, vročemu poletnemu soncu in ledeno mrzlim zimam se na koži lahko pojavijo tudi vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore, gubice in gube. Koža izgubi sijaj in napetost, kasneje postane tudi povešena in ohlapna. Z redno in pravilno nego, kamor sodi tako temeljito čiščenje obraza kot tudi ustrezna krema proti gubam, lahko tovrstne težave zmanjšamo ali celo odpravimo.

Muradova intenzivna nega obraza z AHA pilingom s kompleksom iz sadeža durian hitro in dramatično zmanjša videz gub z učinkovitimi eksfoliatorji in obenem kožo globinsko navlaži. Krema proti gubam bo poskrbela tudi za bolj gladko in mehko kožo ter manj vidne pore. Po tej negi se boste v trenutku počutili pomlajeno in prerojeno.

 

Čiščenje obraza glede na vrsto in stanje kože

 

Čiščenje obraza je pomemben del nege obraza, saj odstranjuje odmrle celice, prah, nečistoče in ličila. Temeljito čiščenje obraza bo kožo pripravilo tudi na boljšo absorpcijo hranljivih in vitaminskih dodatkov. Na podlagi tipa kože izberemo primerne kozmetične ali naravne preparate, kot je npr. krema proti gubam ali vlažilna krema za nego suhe kože, ki bodo poskrbeli za naraven in zdrav videz kože.

Suha koža na obrazu je ena najpogostejših težav. Zato svoji koži na obrazu privoščite redno in kakovostno nego.

Po tej negi se boste v trenutku počutili pomlajeno in prerojeno. Koža tako lažje in učinkoviteje opravlja svoje funkcije.


BM studio d.o.o. | Kakovostna in ugodna nega suhe kože na obrazu – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2B
BM Studio d.o.o.
Naslov
Dunajska cesta 63
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon - pet: 12.00 - 20.00; Sob, ned in prazniki zaprto
Spletna stran
E-pošta
01 437 41 68
Seznam fraz
suha koža na obrazu, krema proti gubam, čiščenje obraza, nega obraza, gube na obrazu
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA