Stenska tabla Piši BrišiStenska tabla PIŠI BRIŠI oz. tabla PIŠI BRIŠI na stojalu primerna za šolsko, pisarniško in domačo rabo

Stenska tabla PIŠI BRIŠI (na voljo tudi kot tabla PIŠI BRIŠI na stojalu) lahko bistveno olajša delovni ali učni proces. Ključna prednost stenske table PIŠI BRIŠI je, da omogoča suho čiščenje – tako bo tabla že čez nekaj trenutkov pripravljena za nadaljnjo uporabo.

 

 

Samostoječa/stenska tabla PIŠI BRIŠI je izjemno praktičen pripomoček

Stenska tabla PIŠI BRIŠI je sicer izjemno enostavna za pritrjevanje, vendar je v določenih primerih kljub temu bolj smiselna izbira table PIŠI BRIŠI na stojalu. Tako stenska tabla kot tabla PIŠI BRIŠI na stojalu sta na voljo v različnih dimenzijah, ob nakupu pa boste dobili tudi posebna pisala in gobico za čiščenje. S pomočjo table PIŠI BRIŠI lahko svojemu otroku pomagate pri razumevanju šolske snovi ali pa zagotovite učinkovitejši potek službenih sestankov. Situacije, v katerih si lahko pomagate z omenjeno tablo, so zelo raznolike, seveda pa ne smemo pozabiti na šolsko rabo, kjer so tovrstne table že skorajda povsem nadomestile klasične zelene table.

 

 

Magnetna tabla PIŠI BRIŠI omogoča tudi pritrjevanje papirja

Stenska tabla in tabla PIŠI BRIŠI na stojalu sta pogosto imenovani kar magnetna tabla PIŠI BRIŠI, saj sta izdelani iz posebne magnetne površine. Magnetna tabla PIŠI BRIŠI združuje možnost enostavnega pisanja in brisanja z možnostjo pritrjevanja poljubnih kosov papirja; pomembna obvestila tako ne bodo več ostala spregledana. Značilna barva magnetne table PIŠI BRIŠI je bela, ki omogoča uporabo različnih flomastrov in s tem večjo preglednost. Z uporabo posebnega čistila, ki ne bo poškodovalo površine table, pa lahko poskrbite, da bo vaša magnetna tabla PIŠI BRIŠI ohranjala prvotno belino še dolga leta.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Zrim-ko d.o.o.
Naslov
Cesta dveh cesarjev 176
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031743918
Seznam fraz
stenska tabla piši briši, magnetna tabla piši briši, tabla piši briši na stojalu
ZEMLJEVID