Uničevalec dokumentov in giljotine za rezanje papirja

Uničevalec dokumentov je le eden od aparatov oziroma pripomočkov, ki jih lahko najdete v prodajalni Biroteka. Na voljo so vam tudi giljotine za papir, plastifikatorji, aparati za različne vrste vezave, tiskalniki ter seveda tudi ve, kar zanje potrebujete, na primer folij, špirale itd. Poleg tega so vam pri nas na voljo vsi pisarniški pripomočki, ki jih vsakodnevno potrebujete pri delu v pisarni. Kuverte, fotokopirni papir, pisala, koši za odpadke, računalniška oprema, stojala za dežnike, pepelniki, celo igrače, športno opremo, torbe, kovčke in sanitarno opremo lahko naročite na naši spletni strani. Na tem mestu pa bosta v središču naše pozornosti dva izdelka: uničevalec dokumentov in giljotine za papir oziroma giljotine za rezanje papirja.

Uničevalec dokumentov in giljotine za papirUničevalec dokumentov

V vsaki pisarni oziroma podjetju pa tudi doma se vsakodnevno srečujemo z dokumenti, ki so tako zasebne narave, da jih ne smemo ali ne želimo dati med odpadni papir. Takšni dokumenti bi namreč v nepravih rokah naredili veliko škode, ali pa gre zgolj za to, da ne želimo vdora v svojo zasebnost. Uničevalec dokumentov je zato v vsakem podjetju in doma nujen. Za domačo rabo so namenjeni manjši aparati, s katerimi lahko na primer uničite starejše bančne izpiske, zdravniške izvide ali kaj podobnega, česar ne potrebujete več, pa ne želite, da to kdo vidi. V podjetjih pa je v vsakem primeru polno dokumentov, ki so zaupni in jih je treba uničiti. Nekoliko bolj površno jih sicer lahko raztrgamo ali uporabimo celo giljotine za rezanje papirja (čeprav to ni njihov osnovni namen), a jih na ta način ne moremo tako uničiti, da se vsebina ne bi dala prebrati. V ta namen potrebujemo kakovosten uničevalec dokumentov.


Giljotine za papir

Giljotine za rezanje papirja so posebni rezalniki, s katerimi lahko neko polo papirja razrežemo ali obrežemo zelo natančno. Potrebne so vsakokrat, ko morate naravnost odrezati papir. Če pogledate rez s škarjami, lahko že na prvi pogled ugotovite, da ni natančen, medtem ko giljotine za rezanje papirja oziroma giljotine za papir vsakokrat odrežejo list popolnoma naravnost in enakomerno. V naši spletni trgovini Biroteka so vam na voljo še drugi pisarniški pripomočki, naprave (npr. uničevalec dokumentov) in še marsikaj - in vse to po izjemno ugodni ceni.

Biroteka | Uničevalec dokumentov in giljotine za rezanje papirja