Selotejp in vse ostale pisarniške potrebščine po ugodnih cenah

Selotejp je tista stvar, ki v pisarni nikoli ne sme manjkati. Niti ga ne smemo pogrešati v domačem predalu, saj je nepogrešljiv za urejanje mnogih stvari v domačem okolju. Najbolj hvaležni uporabniki selotejpa so otroci, zlasti pa ga radi uporabljamo v predprazničnem in prazničnem času. Lahko ga kupimo na zalogo, da nam ga ne zmanjka ob najbolj nepravih trenutkih. Ste vedeli, da je selotejp pravzaprav ime znamke lepilnega traku? To poimenovanje je postalo običajno po vsem svetu in v različnih jezikih ga različno zapisujemo. Pojavljajo se različne variante tega izdelka, a pravi je le eden.

Selotejp

V naši ponudbi tako selotejp scotch kot selotejp aero

Kot rečeno je znamka Sellotape izvor besede selotejp; scotch tape je tudi ena od znamk podobnega lepilnega traku. Selotejp aero je prav tako ena od bolj znanih znamk na svetovnem trgu, ki jo najdete v naši ponudbi. Vse pa se je začelo v šestdesetih letih prejšnjega stoletja v Londonu v Veliki Britaniji, ko je družba Sellotape lepilni trak iz svoje produkcije poimenovala po celofanu, na katerega trak spominja. Selotejp scotch pa izdeluje družba 3m in spada pod celostno znamko selotejp Scotch, ki označuje nekoliko bolj občutljive lepilne trakove. Vse vrste lepilnih trakov najdete tudi v naši ponudbi, ki je izjemno raznolika in prilagojena vsem vrstam kupcev. Ne glede na to, ali ste poslovna ali zasebna stranka, se vam bomo prilagodili in vam ponudili zgolj najboljše. Pri tem vam lahko zagotovimo, da je selotejp iz naše ponudbe dejansko originalen in ostaja eden najbolj prepoznanih produktov na trgu z bogato tradicijo. Podjetje je namreč zdaj del konglomerata Henkel, ki ostaja eden največjih igralcev na trgu pisarniškega potrošniškega materiala.

V spletnih akcijah imamo selotejp po cenah, da te kap!

Ker se bližajo prazniki, vam svetujemo, da pokukate na našo spletni stran, kjer najdete pestro ponudbo vseh izdelkov in selotejp po cenah, ki jim ni para. Potrudili smo se, da smo vključili čim bolj raznovrsten nabor vsakršnih artiklov, primernih tako za profesionalne kot zasebne namene. Prepričani smo, da boste našli idealno poslovno darilo ali nekaj za vaše otroke, po kar najbolj zanimivih pogojih. Razumemo namreč, da je že majhna pozornost dovolj, da pokažete svojo skrb in namenite tistemu, ki mu jo poklonite, ustrezno namembnost. Zato vam gremo na roko in zmeraj pripravimo dovolj veliko izbire, kjer vsakdo najde nekaj zase.

Selotejp aero

Naj vam barvni selotejp poživi praznike

V naši praznični ponudbi ne manjkajo poživljajoči artikli in zanimivi barvni selotejpi. Vse več je namreč otrok, ki jih dolgčas in monotonost odbija, tako pa lahko vnesemo nekaj več življenja in zgodb preko barv in igre v šoloobvezne vsebine šolskih knjig, ki jih zavijemo s pomočjo selotejpa. Priporočamo vam, da si pogledate ponudbo na naši spletni strani in izberete med najbolj raznolikimi artikli in izdelki, ki smo vam jih pripravili. Če imate še kakršna koli vprašanja, smo vam vedno na voljo. Oglasite se nam osebno, preko telefona ali elektronske pošte, z veseljem vas pričakujemo! Naši prostori v Ljubljani so odprtih vrat in vabimo vas, da se nam oglasite ter nas tudi obiščete.

Oglejte si še več akcij pisarniškega materiala