Tonerji in kartuše najboljše kakovosti – kartuše Canon, kompatibilni tonerji itd.

 

 

Tonerji in kartuše so investicija, ki vam bo na dolgi rok prihranila kar precej denarja, ki bi ga sicer zapravili v fotokopirnicah. Tiskanje doma je še vedno cenovno precej ugodneje, hkrati pa mnogo bolj praktično. Vendar če za posameznike kljub vsemu obstaja možnost tiskanja v fotokopirnicah, pa ta rešitev nikakor ne pride v poštev za normalno poslovanje podjetja. Tonerji in kartuše tako spadajo med osnovne pisarniške pripomočke. Tega se zavedamo tudi v podjetju Biroteka, zato smo vam pripravili pestro izbiro tonerjev in kartuš, dobavljivih tudi v večjih količinah. Svetujemo vam, da se pred odločitvijo za nakup tiskalnika pozanimate, kako dostopni so ustrezni tonerji in kartuše ter kakšna je njihova cena, saj je to pomemben dejavnik pri izbiri. Zelo poceni tiskalnik je namreč lahko na dolgi rok v resnici precej dražji.

 

Kompatibilni tonerji in kartuše

 

Kartuše Canon – priznana blagovna znamka kot zagotovilo za kakovost

Kartuše Canon so kartuše enega najbolj znanih in uveljavljenih proizvajalcev tonerjev in kartuš. Podjetje Canon ima dolgoletno tradicijo na področju izdelovanja pripomočkov za tiskanje. Vseskozi posvečajo posebno pozornost nenehnemu izboljševanju svojih produktov, saj si prizadevajo, da bi kupcem svojih izdelkov ponudili optimalno kakovost tiskanja pa ugodni ceni. Kartuše Canon se tako odlikujejo po dolgi življenjski dobi in iztisih v barvah, ki se ujemajo s tistimi na ekranu – brez razmazanih podob in obledelih barv. Poleg kartuš Canon boste v naši ponudbi našli tudi kakovostne kartuše za druge znamke tiskalnikov – Dell, Epson, HP, Lexmark, Samsung, Ecojet itd.

 


Bogata ponudba kompatibilnih tonerjev

Tonerji so namenjeni laserskim tiskalnikom, zato pogosto predstavljajo precej višji strošek kot kartuše. Kompatibilni tonerji se odlikujejo po občutno nižji ceni od originalnih, pri čemer ostaja kakovost kompatibilnih tonerjev na enako visoki ravni. Pri zelo pogostem tiskanju boste tako z uporabo kompatibilnih tonerjev drastično zmanjšali stroške.

 


Biroteka – vse za vašo pisarno

Iščete kakovostno in cenovno ugodno ponudbo pisarniškega materiala? Naša poslovalnica v Ljubljani (za tiste bolj oddaljene pa spletna trgovina) je v tem primeru vsekakor pravi naslov za vas. Poleg tonerjev in kartuš vas čaka tudi bogata izbira rezalnikov, plastifikatorjev, fotokopirnega papirja in drugih pripomočkov, ki so nujni za normalen potek pisarniškega dela. In vse to na enem mestu, kar vam bo prihranilo ogromno časa in energije.

Biroteka, Ljubljana – pisarniški material, s pomočjo katerega boste spisali svojo zgodbo o uspehu.

 

 


Biroteka | Tonerji in kartuše za dom ali pisarno

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Zrim-ko d.o.o.
Naslov
Cesta dveh cesarjev 176
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031743918
Seznam fraz
tonerji in kartuše, canon kartuše, kompatibilni tonerji
ZEMLJEVID