V Biroteko po magnetne table piši briši po meri in drug pisarniški material

Magnetne table piši briši po meri so registrirane table blagovne znamke Piši-Briši®, ki imajo lakirano pisalno površino za hitro in enostavno brisanje markerjev z magnetno gobico. Poleg tega omogočajo pritrjevanje papirja z magnetki ter preklop kril te magnetne table po meri, pri čemer se ob preklopu poveča pisalna površina ali pa skrije vnaprej pripravljena vsebina. V Biroteki so vam poleg tega na voljo tudi računalniški stroji, kalkulatorji, fotokopirni papir, rezalnik za papir in drug pisarniški material.


Magnetne table piši briši po meri različnih velikosti

Tabla piši briši je namenjena uporabi v šoli, pisarni ali doma, predvsem pa v notranjih prostorih, saj je optimalna berljivost teksta pri srednji svetlosti prostora. Ima zares široko možnost uporabe, saj je primerna za otroke, šolske ustanove, ali pa profesionalno rabo v pisarni in doma. V osnovi se magnetne table piši briši pritrdi na steno s kovinskimi konzolami, nadgradi pa se jo lahko tudi v samostoječo mobilno magnetno tablo. To storite tako, da jo fiksirate na AluFrame stojalo s kolesi, ki ga prav tako lahko dobite v Biroteki.


Tabla piši briši je enostavna za uporabo, potrebna pa je pozornost pri uporabi čistilnih sredstev, saj nekateri proizvajalci proizvajajo premalo vpojni filc na magnetni gobici ali pa markerje s premočnim pigmentom črnila. Da bi magnetne table piši briši lahko uporabljali dolgo časa brez problematičnih sledi, za nego uporabljajte priložen montažni pribor. V kompletu dobite piši briši markerje, magnetno gobico za suho brisanje, čistilo v spreju za popolno belino in magnetke za pritrjevanje papirja.

Magnetne table piši briši po meri


Tabla piši briši in montaža

Tabla piši briši je enostavna za montažo. Potrebno je najprej do konca priviti na steno dva konzola, ostala dva zgolj pritrditi, nato pa magnetne table piši briši postaviti na spodnji stenski konzoli, jo pristaviti k steni in zgornji konzoli potisniti navzdol tako, da vse štiri zaobjamejo aluminijasti okvir. Tabla piši briši je kakovostna tabla s številnimi možnostmi uporabe, poleg tega pa so vam magnetne table piši briši na voljo po meri glede na vaše želje in potrebe. Na voljo so vam še kalkulatorji, računalniški stroji in druga pisarniška oprema.