Magnetna tabla piši briši

 

Magnetna tabla se je izkazala kot odlično nadomestilo za nekdanje table za obvestila ali pa tudi klasične šolske table – če se seveda odločite za magnetne table piši briši. Klasična magnetna tabla nam omogoča, da nanjo z magnetki pritrdimo vse mogoče – od plakatov ali učne snovi do pomembnih novic v pisarni ali obvestil doma. Tabla piši briši pa omogoča pisanje in seveda brisanje. Magnetne table piši briši so kombinacija obojega in so univerzalni pripomoček marsikje, kjer želimo kaj predstaviti, postaviti na ogled ali sporočiti. Je korak naprej v razvoju tabel. Poleg tabel so vam v Biroteki na voljo raznovrstni pisarniški pripomočki, kot so papir, kuverte, rezalniki papirja, naprave za plastificiranje, giljotine za papir in še marsikaj.

 

 

Magnetna tabla piši brišiMagnetne table piši briši

Magnetna tabla je sicer pogosto izdelek, na katerega v pisarni ne pomislimo, pa se vedno izkaže, da je na vsakem sestanku ali izobraževanju nujno potreba. Magnetne table piši briši so univerzalen pripomoček, ki ne sme manjkati, saj nam olajša predstavitve, nanjo lahko z magnetki obesimo različna ponazorila, poleg tega pa lahko nanjo zapišemo ključne točke. Tabla piši briši je primerna tudi za to, da nanjo projiciramo, saj je bela površina kot nalašč za to. Seveda pa mora biti magnetna tabla, ki bo služila tudi temu, dovolj velika.

 


Magnetna tabla piši briši in pripomočki zanjo

Podjetje Biroteka vam na spletu ponuja različne pisarniške pripomočke, tabla piši briši pa vam je ne glede na velikost na voljo s pripomočki za montažo in seveda navodili zanjo. Pri nas lahko kupite tudi primerna pisala oziroma flomastre, gobice za brisanje in magnete za pritrjevanje. Za magnetne table piši briši vam je na voljo tudi posebno čistilo, s katerim odstranite morebitne ostanke pisal, madeže, prah itd. Z njim bo vaša magnetna tabla ostala čista in pripravljena na ponovno uporabo, kadarkoli jo boste potrebovali. ZA vse ostale pripomočke pobrskajte po naši spletni trgovini Biroteka – v njej boste našli vse, kar potrebujete v pisarni ali doma.

 

Biroteka | Kakovostna magnetna tabla piši briši

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Zrim-ko d.o.o.
Naslov
Cesta dveh cesarjev 176
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031743918
Seznam fraz
magnetna tabla, magnetne table piši briši, tabla piši briši
ZEMLJEVID